Mediul antreprenorial din Romania, chiar daca inca fragil, este plasat de noua generatie intr-o lumina favorabila. Cu toate acestea nu este usor sa conduci o companie nici in Romania, nici in alta parte din lume. Problemelor de dezvoltare li se adauga cele adminstrative cu puternic accent...
→ Citeste mai departe
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
4486
20-Sep-2013
Nimic nu este mai neplacut ca a munci cu sau pentru cineva a carui energie este echivalenta cu zero.5
din 1 vot
din 1 vot
RATING UTILIZATORI
De fapt, se poate spune ca startup-ul reprezinta cel mai neplacut moment in care negativitatea se poate infiltra.
Inceputul unei afaceri are nevoie de chiar mai multa motivatie decat in general, datorita nevoii de a evolua cat mai rapid cu putiinta, in comparatie cu o companie care si-a castigat deja locul pe piata. Asadar, cum te asiguri ca vibratiile negative stau la distanta?
Iata cateva sfaturi pentru a reduce fluctuatiile neplacute pe perioada startup-ului afacerii:
1. Asigura-te ca exista transparenta si comunicare eficienta
Pur si simplu, o lipsa de comunicare conduce catre o lipsa de motivatie. Cum poate cineva sa isi canalizeze toate eforturile spre cresterea companiei, cand acesta nici macar nu stie ce se intampla in cadrul companiei?
Fie ca este vorba despre distribuirea unor materiale utile cu privire la startup-ul unei companii, fie ca este vorba despre a comunica o posibilitate de business, sau doar de a impartasi o idee oarecare, existenta unui program de intalniri poate fi util pentru echipa.
De asemenea, crearea unui website, a unui blog sau a unui grup pe retelele sociale dedicat angajatilor in vederea comunicarii si a distribuirii de documente cu caracter informational, poate fi de un real folos in vederea asigurarii transparentei.
In ultima perioada, managerii au dezvoltat un obicei din a comunica prin intermediul blogului sau al e-mailului un mesaj, la fiecare sfarsit de saptamana, referitor la activitatea desfasurata de catre echipa in acea perioada, cu plusuri si minusuri.
Acest lucru este util deoarece te ajuta sa te pozitionezi, oferindu-ti in acelasi timp perspective pentru o munca mai eficienta.
2. Creeaza un mediu de lucru placut.
Startup-ul companiei tale propune un mediu de lucru placut, o energie benefica si o atmosfera productiva? Sau iti incepi ziua mancand alune si, in schimb, iti doresti ca echipa sa duca compania in topuri?
Cel mai bun exemplu de mediu eficient de lucru este dat de catre compania Google, care este binecunoscuta pentru faptul ca angajatilor li se aloca 20% din timpul de munca pentru a lucra la propriile proiecte.
3. Pregateste-te pentru .... <<<< citeste continuarea articolului in Club IdeideAfaceri
Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiArticole conexe
24 Iul2019
Managementul financiar al companiilor in faza de start-up
de Afaceri La Cheie
18 Dec2018
Start-up Nation 2018: cand incep inscrierile in program?
de Alina Constantinescu Aplicatia pentru inscrierea in programul Start-Up Nation 2018 se deschide joi, 27 decembrie 2018, ora 11:00.
Aplicatia va ramane deschisa timp de 30 de zile lucratoare. Alocatia financiara nerambursabila, de maximum 200.000 lei/beneficiar, poate reprezenta 100% din valoarea cheltuielilor...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
07 Dec2018
Ordonanta de Urgenta pentru Start-Up Nation 2018, adoptata in sedinta de Guvern
de Alina Constantinescu Executivul a aprobat, astazi, Ordonanta de Urgenta pentru modificarea si completarea ordonantei de urgenta nr. 10/2017 pentru stimularea infiintarii de noi intreprinderi mici si mijlocii, prin programul Start-Up Nation, editia 2018.
”Raspundem, prin aceasta editie, unor necesitati economice...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
26 Nov2018
Perspectiva afacerilor din serviciile profesionale in 2018
de Afaceri La Cheie Performanta economica a unei tari este bazata pe servicii. In cele mai competitive tari din Uniunea Europeana, economia serviciilor revendica rolul de lider. Dezvoltarea serviciilor este un deziderat si pentru Romania, daca vrea sa fie o economie competitiva. Prin urmare, evolutia acestui sector...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Afaceri la CHEIE
Aboneaza-te la newsleterul Afaceri la CHEIE si descarci GRATUIT raportul Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim . Primesti informaţii din domeniul afacerilor, date despre reducerile si promotiile oferite de Rentrop & Straton.
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maximAdauga adresa ta de email si vei primi sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale
- → Feng Shui - afacerea care iti aduce bani multi si energii pozitive
- → Top 27 cele mai profitabile afaceri la cheie
- → Joaca-te inteligent cu copilul tau! Fise distractive si educationale
- → Shaormerie - afacerea care se hraneste si creste din apetitul clientului!
- → 9 afaceri la cheie profitabile in Romania cu produse naturale si culturi ecologice
- → 5 oportunitati directe de a obtine sanatate, frumusete, performante si o viata implinita
- → Afaceri la cheie - Cultivarea catinei
- → 10 cele mai accesibile afaceri care pot fi demarate la ora actuala in Romania!
- → Secretele antreprenorilor care o duc bine pe timp de criza
- → Afaceri la cheie - OFERTA SPECIALA pentru fermieri si producatori agricoli
Comentarii0 comentarii