Planul de afacere perfect intocmit
reprezinta argumentul tau in discutiile cu
investitorii, finantatorii sau cumparatorii  

>> Click AICI << 

Incepe o afacere rapid crescatoare cu .. Salcie Energetica!
sau Fabricuta ta verde de bani cu salcie energetica

Inca din 2007 presa atragea atentia asupra acestei afaceri cu salcie energetica pe care cativa intreprinzatori curajosi o pusesera in practica cu succes in Romania.

Titluri precum “Salcia energetica, plantata in Harghita si folosita pe post de carbune”, “Cultivam salcie energetica - crestem energie” sau “Patron peste salcia energetica” sunt doar cateva enunturi care suscitau interesul cititorilor si potentialilor intreprinzatori.

Si va mai spunem ceva: vestul se misca! Majoritatea plantatiilor de salcie energetica s-au infiintat in vestul Romaniei desi conditii propice se gasesc si in sud si in est. Si cultivam mult prea putin in comparatie cu nevoile pietei interne si externe.                                       

Ce este si ce stim despre salcie energetica?
Este planta perfecta pentru afacerile din agricultura, energie si mediu. Salcia energetica (Salix Viminalis), este cunoscuta si drept “Salcia rapid crescatoare”. Soiuri si hibrizi (modificate genetic) au fost create si cultivate, în general, în scopuri energetice.

Despre salcie energetica se stie ca are randamente excepţionale într-un timp scurt, adica o productivitate care poate ajunge la 40 to/ha de masa lemnoasa dupa doar 2-3 ani.

De asemenea, salcia energetica poate asigura baza de materie prima pentru obţinerea de produse lemnoase compactate de tip biocombustibil solid (peleţi, bricheţi) sau de ardere directa pentru a produce energie termica si/sau electrica.

Salcia energetica este o sursa alternativa de energie asemanatoare combustibililor fosili cu diferenţa ca, arderea salciei în forma bruta sau peletizata, are emisii apropiate de zero.
 
De ce afaceri la cheie cu salcie este rapid crescatoare? Iata 7 factori care o cresc:
 
 •  este o afacere cu finantare nerambursabila de la UE;
   
 •  este cea mai rentabila cultura energetica; infiintarea culturii se face o singura data si poate fi exploatata anual timp de 25-30 de ani;
   
 •  plantele in sine – salcia energetica – cresc extrem de repede;
   
 • produsul obtinut – biomasa - este extrem de cerut pe plan extern;
   
 • desfacerea productiei obtinute este garantata;
   
 • profitul apare din anul al doilea de la infiintarea plantatiei si este de peste 1.200 euro/ha.
   
 • se pot valorifica terenurile degradabile, cultura de salcie avand o influenta pozitiva in conservarea ecosistemelor.

  Cultura de salcie energetica se preteaza si unor conditii pedoclimatice mai putin favorabile pentru agricultura clasica.
 
Aceasta nu este totul, citeste mai departe!

Culturile de salcie energetica stau astazi la baza unor afaceri foarte profitabile si cu un viitor sigur in toate cele trei domenii: agricultura, energie si mediu.
 
Salcia energetica este, ca sa spun asa, o veritabila fabricuta verde de bani
 

Vrei sa afli totul despre avantajele acestei uimitoare plante? Exista cel putin 21 de avantaje ale cultivarii, comercializarii si utilizarii de salcie energetica. Le afli pe toate aici
 
Cultura de salcie energtica este usor de intretinut, recoltarea efectuandu-se toamna tarziu, la inceputul sau in timpul iernii.
 
Un alt avantaj este faptul ca poti utiliza forta de munca sau utilajele disponibile pe timpul iernii cand toate celelate culturi sunt deja in hambare sau depozite.

Cererea de biomasa este in crestere atat pe plan intern cat si extern (Germania, Austria, Italia etc.). Salcia energetica este cea mai importanta sursa de biomasa.


Salcia energetica este una dintre culturile care au reusit sa faca fata cu succes secetei. Acest lucru este posibil chiar si in zonele predispuse la seceta daca ai soiul potrivit si respecti tehnologia de crestere.


Iti oferim o afacere la cheie: Fabricuta verde de bani - Salcie energetica.

 
Factori de succes ai unei afaceri la cheie cu salcie energetica

• Amplasarea si calitatea solului unde se infiinteaza plantatia de salcie energetica.

• Selectarea soiului, raportat la conditii climatice, amplasament, sol si calitatea butasilor folositi.

• Stapanirea informatiilor tehnologice legate de plantarea si ingrijirea salciei energetice.

• Modul de ingrijire in anul de plantare. Respectarea cu strictete a tehnologiei aferente primului an.

• Proximitatea apei sau a unui sistem de irigatie, in special pentru primul an de viata al plantatiei de salcie energetica.

• Planificarea si logistica recoltei.

• Aderarea la o comunitate de producatori sau distribuitori pentru o desfacere avantajoasa financiar.


Afaceri la cheie -  Fabricuta verde de bani - Salcie energetica este ghidul unic care iti aduce afacerea la cheie pentru un PROFIT RAPID, GENEROS si GARANTAT!
 
 
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Afaceri la CHEIE
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Aboneaza-te la newsleterul Afaceri la CHEIE si descarci GRATUIT raportul Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim . Primesti informaţii din domeniul afacerilor, date despre reducerile si promotiile oferite de Rentrop & Straton.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


Alte IDEI DE AFACERI

Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim

Adauga adresa ta de email si vei primi sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale

Sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016