Afacerilacheie.NET
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de
7342 22-Apr-2012

5
din 1 vot
RATING UTILIZATORI
Exista numeroase reguli care asigura sanse sporite de succes pentru manageri. Acestia sunt responsabili cu mersul anumitor departamente sau chiar a unei afaceri ca un tot unitar. Managerii trebuie sa se adapteze in mod continuu cerintelor pietei in cadrul carora se dezvolta din punct de vedere profesional.

Haideti sa vedem si care sunt cele mai importante reguli si etichete pe care managerii de succes trebuie sa le respecte:

1. Nu criticati in mod negativ.
Critica negativa nu a adus niciodata nimic bun. Uitati de timpurile in care un manager putea urla la angajati, de timpurile in care un manager isi permitea sa isi trateze subordonatii intr-un mod cat se poate de inacceptabil. Un manager de succes trebuie sa devina si leader si coach si mentor in acelasi timp.

2. Remunerati-va angajatii in mod corect. Banii conteaza mai mult decat credem ca este posibil acest fapt se acutizeaza pe timp de criza. Daca doriti performante ridicate trebuie sa va motivati echipele, sa le stimulati in mod pozitiv, nu prin amenintari sau aluzii la pierderea locurilor de munca.

  Afacerea anului: Cultura de sofran
 
    Afla secretele cultivarii si utilizarii
    celui mai scump condiment din lume

        >> Click AICI <<


3. Nu uitati numele angajatilor si pe cele ale clientilor. Este vital sa acordati atentie tuturor, de la cel mai important client la cel mai putin insemnat angajat. Acest lucru va dovedi respect si grija pentru intreaga afacere.

4. Nu uitati de unde ati pornit. Multi manageri uita de unde au pornit si cum au reusit sa se dezvolte. Multi au "furat" meseria, multi au muncit ani intregi si multi au reusit sa urce pe o pozitie superioara cu usurinta sporita.

5. Nu uitati ca profiturile companiei depind de subordonatii dvs. Angajatii sunt mai importanti decat tindem sa credem. Clientii nu ar exista fara eforturile depuse de angajati. Profiturile nu ar exista fara angajati, performantele nu ar avea sursa, eficienta nu ar avea substrat.

6. Nu uitati cat de important este sa oferiti si sa primiti feedback. Feedback-ul este vital pentru conducerea unei afaceri, a unui departament, a unui proiect de orice marime. Oferiti feedback subordonatilor si incurajati oferirea de feedback pe baza caruia sa va imbunatatiti viata profesionala si maniera in care va conduceti departamentul.


Autor: Ilinca Dobrescu

Tags: manager de succesmanageri de succesmanagerireguli de aur manageri


Ti-a placut acest articol?

Recomanda-l prietenilor

Votati articolul

Noile reguli si etichete pentru manageri de succes!
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe

23 Feb2016

3 sfaturi pentru manageri intelepti si afaceri profitabile

de Teo Manole
Managerii intelepti inteleg ca atitudinea deschisa spre colaborare pentru atingerea obiectivelor profesionale si personale ale angajatilor aduce beneficii pentru ambele parti. Cum pot reusi managerii sa mentina productivitatea la un nivel acceptabil, iar angajatii sa fie performanti? Acesti...
Citeste mai departe
1809 Management
06 Nov2015

Ce ar trebui sa faca managerii ca sa fie adevarati lideri pentru echipa lor?

de Alexandra Popescu
Se afirma ca, unii oameni, indiferent de cat de bine isi cunosc afacerea si cat de competenti sunt, nu vor fi niciodata lideri. In zilele noastre nu putem inca sa credem ca anumite persoane dintr-o afacere sunt lideri. Ce ar trebui sa faca managerii ca sa fie adevarati lideri pentru echipa...
Citeste mai departe
1271 Management
21 Feb2012

3 miscari gresite pentru sefi si manageri!

de Adela Simonescu
Uneori si sefii si managerii scot la iveala sentimente pe care nu am fi dorit sa le aflam. Acest lucru se intampla des, in cadrul multor companii si acest lucru nu are unde altundeva sa duca, decat catre esec lent si sigur. Imaginea si reputatia afacerii au de suferit, angajatii isi pierd increderea...
Citeste mai departe
8075 Management
02 Dec2011

Sunteti manageri sau sunteti leaderi?

de Maria Nicutar
Managementul este complet diferit de leadership. Leaderii sunt profesionisti de care avem nevoie in aceeasi masura ca si de manageri. In fapt, leaderii si managerii ar trebui sa lucreze cot la cot pentru binele unei afaceri, pentru a se spori sansele de succes pe piata pe care...
Citeste mai departe
9588 Management

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Afaceri la CHEIE
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Aboneaza-te la newsleterul Afaceri la CHEIE si descarci GRATUIT raportul Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim . Primesti informaţii din domeniul afacerilor, date despre reducerile si promotiile oferite de Rentrop & Straton.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


Comentarii0 comentarii



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim

Adauga adresa ta de email si vei primi sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale

Sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016