Consiliul Concurentei a lansat in consultare publica Ghidul privind conformarea cu regulile de concurenta cu scopul de a explica modalitatea in care companiile pot realiza si implementa efectiv un program de conformare cu regulile de concurenta.
Un program de conformare este un set de reguli,...
→ Citeste mai departe
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Steve Jobs este unul dintre acei oameni de afaceri care este ori iubit ori urat. Nimeni nu pune insa la indoiala abilitatea sa de a inova in sfera tehnologiei.
Cartea "Secretele inovarii ale lui Steve Jobs" scrisa de autoarea Carmine Gallo ne dezvaluie principiile dupa care se ghideaza Jobs in drumul sau catre succes, principii care sunt putin diferite fata de cele ale antreprenorilor obisnuiti.
Autoarea a reusit sa restranga totul la 8 principii sau "secrete" pe care orice antreprenor le poate urma si folosi indiferent de activitatea pe care o desfasoara.
Planul de afacere perfect intocmit
reprezinta argumentul tau in discutiile cu
investitorii, finantatorii sau cumparatorii
>> Click AICI <<
1. Fa ceea ce iti place
Steve Jobs si-a urmat pasiunea toata viata sa si asta a facut diferenta. Inovarea nu are loc in lipsa pasiunii si, fara ea, ai putine sanse sa vii cu idei marete.
2. Fa o schimbare in Univers
Jobs a atras mereu langa el oameni cu moduri de gandire diferite care l-au ajutat sa isi puna in practica ideile si sa schimbe, in acest fel, modul de viata al oamenilor.
3. Forteaza-ti creierul
Gandeste diferit despre ceea ce gandesti. Inovarea nu exista fara creativitate, iar creativitatea presupune, in viziunea lui Steve Jobs, actul de a face conexiuni.
4. Vinde solutii, nu produse
Gandeste diferit in privinta clientilor tai. Pentru Jobs, oamenii care ii cumpara produsele nu sunt "clienti". Ei sunt oameni obisnuiti care au vise, sperante si ambitii. Astfel, el creaza produse care sa ii ajute pe acestia sa isi indeplineasca visele.
5. Spune "nu" la 1.000 de lucruri
"Simplu" este noul sinonim pentru "sofisticat", dupa parerea lui Jobs, lucru care se regaseste in orice produs Apple. De la iPod la iPhone, de la ambalaje si pana la site-ul web al companiei, inovare inseamna eliminare a tot ceea ce nu este necesar pentru a face loc necesarului.
6. Creeaza experiente minunate pentru clientii tai
Jobs a facut din magazinele Apple un standar de aur in ceea ce priveste Relatiile cu Clientii. "The Apple Store" a devenit cel mai bun magazin de retail din lume si asta doar prin aplicarea simplitatii in inovare.
7. Fii stapan pe mesajul pe care il transmiti
Steve Jobs este un povestitor extraordinar, care se foloseste de aceasta abilitate pentru a transforma evenimentele de lansare a produselor in adevarate opere de arta. Poti sa ai cea mai minunata idee din lume, insa ea nu reprezinta nimic daca nu ii faci pe oameni interesati de ea.
8. Tu este brandul
Toate principiile de mai sus vor functiona doar cu o singura conditie: sa te identifici cu brandul pe care il reprezinti. Fie ca esti freelancer sau un antreprenor cu o afacere mica, tu reprezinti cel mai important brand: al tau.
Felul tau de a fi se reflecta in brandul tau. Mai important: ceea ce crezi despre tine se reflecta in brandul tau si are un impact foarte mare in procesul de elaborare a noilor idei. Modeleaza-ti gandirea astfel incat sa fie in conformitate cu ceea ce vrei sa ajungi.
Pentru a-ti fi mai usor sa pui in aplicare aceste principii incearca sa iti imaginezi ca l-ai avea pe Steve Jobs sa-ti ghideze deciziile. Gandeste-te: ce ar face Steve Jobs in locul tau?
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiArticole conexe
27 Iun2017
Ghid privind respectarea regulilor de concurenta in afaceri
de Alina Constantinescu
1029
Marketing
28 Iun2016
5 modalitati ieftine de a-ti promova eficient afacerea
de Robert Bratu
In situatia in care bugetul destinat promovarii este limitat, aceste metode ieftine de promovare a afacerii te vor ajuta sa investesti banii respectivi in alte aspecte care tin de produsele sau serviciile vandute.
Important este sa ai curajul sa intri in contact cu alti oameni, sa indraznesti...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
1762
Marketing
16 Mai2016
Cum sa alegi canalele de comunicare potrivite afacerii tale
de Teo Manole
Firmele au la dispozitie mai multe canale prin care pot ajunge la inima consumatorilor: de la reclame pe internet pana la blogguri.
Din multitudinea canalelor existente, trebuie sa le alegeti pe cele care au priza la targetul dumneavoastra.
De exemplu, daca va adresati adolescentilor,...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
1289
Marketing
03 Mai2016
Sfaturi pentru a scrie e-mail-uri de afaceri eficiente
de Teo Manole
V-ati gandit vreodata cate mesaje trimiteti si primiti prin e-mail? Eu am ramas uimit cand am facut acest calcul: o medie de 5 e-mail-uri pe zi ori 5 zile pe saptamana ori 4 saptamani inseamna cel putin 100 de e-mail-uri intr-o luna!
Intr-o perioada mai aglomerata cu clienti insistenti, numarul...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
1379
Marketing
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Afaceri la CHEIE

Citeste Raportul Special GRATUIT

Adauga adresa ta de email si vei primi sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale
- → Afaceri online. Cum sa-ti faci Magazin Online
- → Cresterea viermilor de matase
- → Idei de afaceri profitabile - ciupercarie
- → Joaca-te inteligent cu copilul tau! Fise distractive si educationale
- → Afaceri la cheie - cresterea lipitorilor. Deschide-ti propria ferma de lipitori!
- → Afaceri la cheie - Descopera comoara din pivnita - ciupercile Pleurotus!
- → Totul despre accesarea fondurilor UE pentru agricultura si zootehnie
- → Afaceri la cheie - Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic
- → Shaormerie - afacerea care se hraneste si creste din apetitul clientului!
- → Afaceri la cheie - Ferma pentru cresterea melcilor
Comentarii0 comentarii