Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
7931
14-Iun-2012
Producatorii si procesatorii de lapte si carne trebuie sa se asocieze pentru a nu se lovi de dificultati in perioada urmatoare, a notat, miercuri, secretarul de stat in Ministerul Agriculturii Daniel Botanoiu, conform Agerpres.5
din 1 vot
din 1 vot
RATING UTILIZATORI
"Sa fie optimisti si sa se asocieze. Daca nu vom face acest lucru va fi extrem de dificil in perioada urmatoare. Concurenta este foarte mare si nu ne permitem sa luptam individual. Lumea are foarte multe asteptari de la noi, pe care trebuie sa le ducem la capat intr-un timp foarte scurt. Acesta este si angajamentul nostru", a notat oficialul Ministerului Agriculturii, citat de Agerpres.
De asemenea, Daniel Botanoiu a mai subliniat faptul ca anul 2012 este un an esential pentru toti producatorii si procesatorii si ca trebuie efectuate eforturile de a-i sprijini pentru a putea sustine o "piata normala de competitivitate si profitabilitate".
"Daca nu vom fi impreuna, daca nu se va produce asocierea pentru a produce cantitati suficiente la care piata sa fie tentata sa cumpere de acolo la preturi mai bune, atunci vom avea probleme in perioada urmatoare.
De aceea trebuie sa existe aceste forme de asociere care sa le permita realizarea de imputuri mai ieftine si valorificarea in comun. Cred ca aici este cheia in ceea ce inseamna o piata functionala", a adaugat Daniel Botanoiu.
De asemenea, secretarul se stat a mai notat faptul ca in agricultura, Romania exporta materie prima in cantitate mica si ca este necesar sa se puna accentul pe "produse finite care au valoare adaugata si mai putin materie prima, cum facem in prezent".
Autor: Ilinca Dobrescu
Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Afaceri la CHEIE
Aboneaza-te la newsleterul Afaceri la CHEIE si descarci GRATUIT raportul Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim . Primesti informaţii din domeniul afacerilor, date despre reducerile si promotiile oferite de Rentrop & Straton.
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maximAdauga adresa ta de email si vei primi sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale
- → Revista Idei de Afaceri - peste 500 idei de afaceri profitabile
- → Afaceri la cheie - Cultivarea catinei
- → Cum sa faci bani de acasa? Idei de afaceri profitabile
- → Idei de afaceri cu amenajari interioare pentru birouri si locuinte
- → Cresterea viermilor de matase
- → Vrei sa incepi repede o afacere simpla? Realizeaza accesorii HANDMADE!
- → 10 cele mai accesibile afaceri care pot fi demarate la ora actuala in Romania!
- → Shaormerie - afacerea care se hraneste si creste din apetitul clientului!
- → Biblia Antreprenorului sau Cum sa devii milionar peste noapte
- → Agricultura ecologica. Cultivarea de legume in sistem ecologic
Comentarii0 comentarii