Comertul online: un business de succes

Deschide propriul magazin si
obtine profit in cateva click-uri

Detalii aici>>

 

Idei de afaceri: Ferma piscicola in sistem familial - cresterea pastravului, a somnului sau a salaului


Cei 3 pestisori de aur iti vor indeplini...oricate dorinte!


Cresterea pastravului a somnului sau a salaului este o afacere super-profitabila. Cum sa o incepeti?

Afaceri la cheie -  Ferma pentru Piscicultura in sistem familial va invata totul despre cresterea pastravului, a somnului sau a salaului.


Ferma pentru piscicultura in sistem familial este o lucrare creata special pentru dumneavoastra, pentru a va construi propria afacere profitabila, fara riscuri si ezitari.


Da, din cresterea pastravului, a somnului sau salaului puteti scoate bani "frumosi" si asta foarte rapid daca folositi experienta specialistilor nostri in piscicultura.

 

Pastravarie - o afacere cu succes garantat!

Pont de afaceri: Investitiile in piscicultura si procesarea pestelui vor fi finantate cu 140 de milioane euro, pana in 2013, din fonduri UE si de la bugetul de stat, prin intermediul Programului Operational pentru Pescuit (POP)!

Prindeti aceasta oportunitate unica si folositi momentul favorabil pentru a demara o afacere extrem de profitabila si puternic sprijinita la nivelul UE: cresterea de pastrav somn sau salau.


Sa intram rapid in subiect)!


De ce pastravarie si nu ferma de... vite?

De ce pastravarie si nu ferma de... vite?


Pont de afaceri: cresterea pastravilor este o afacere rentabila!
Daca 5.000 de metri patrati de pasune pot produce aproximativ 455 de kilograme de carne de vita, la aceeasi suprafata de apa, o pastravarie produce peste 4 tone de carne!


Pont de afaceri: este un peste usor de crescut si cerut de piata!
Conditiile climatice din multe zone ale tarii noastre favozireaza cresterea pastravului. Este un peste savurat de toata lumea si acest fapt se poate observa in restaurantele cu specific autohton, unde se comercializeaza pastrav, somn sau salau la preturi piperate. Nu va ramane decat sa fructificati aceasta stare de fapt.


Pont de afaceri: primiti finantare sau credite!
Potentialul cu totul deosebit al unei afaceri (cresterea pastravului) este dat de faptul ca poate fi alimentata substantial din marele "buzunar" european.


Pont de afaceri: din cresterea pastravului obtineti profit substantial!

Inca din primul an, in functie de dimensiunea fermei, cifra de afaceri din cresterea pastravului poate ajunge la 100.000 de euro, iar in al doilea an aproape sa se dubleze!

Practicata, pentru inceput, la o scara mica si cu un minimum de investitii, o pastravarie sau o crescatorie de somn/salau, poate produce mari cantitati de peste cu o valoare economica ridicata intr-un timp relativ scurt, raportat la suprafata de teren folosita.


Ce presupune acest lucru, din punctul de vedere al veniturilor dumneavoastra?

Dat fiind faptul ca perioada dintre realizarea investitiei si valorificarea primilor pesti maturi este scurta, veti avea la dispozitie rapid banii necesari pentru amortizarea investitiei, pentru promovare sustinuta si pentru cresterea capacitatii de productie!

Obtineti un profit de invidiat din cresterea pastravului a somnului sau a salaului, cunoscand toate detaliile unei afaceri respectate si incurajate la nivel european si mondial


Pont de afaceri: prindeti in plasa banii europeni!

Prin Programul Operational pentru Pescuit (POP) sunt alocate milioane de euro, fonduri nerambursabile acordate de Uniunea Europeneana, la care se adauga contributia Guvernului Romaniei - pentru proiecte de investitii in piscicultura si pescuit.

Ceea ce intereseaza este Masura 2.1 - Investitii productive in piscicultura! Intr-o prima etapa, investitiile in piscicultura (Masura 2.1) vor putea beneficia de 8,8 milioane de euro pentru proiecte destinate sa diversifice productia, sa implementeze metode cu efecte pozitive asupra mediului, sa sustina activitatile de piscicultura traditionala si sa imbunatateasca conditiile de munca.


Pont de afaceri: in piscicultura, sprijinul este acordat pentru urmatoarele:

in piscicultura, sprijinul este acordat pentru urmatoarele:

- investitii productive in ferma de piscicultura;
- masuri de acva-mediu in ferma de piscicultura;
- diversificarea de noi specii de pesti si productia de specii de pesti care prezinta mari perspective comerciale;
- implementarea de tehnici in piscicultura'
- sprijin pentru activitatile traditionale din piscicultura care conserva si dezvolta atat din punct de vedere economic si social cat si al mediului inconjurator;
- sprijin pentru achizitionarea de aechipamente destinate protejarii fermelor de pradatorii salbatici imbunatatirea conditiilor de munca si siguranta in piscicultura.


Alte avantaje esentiale ale unei afaceri pentru cresterea pastravului!


Pont de afaceri: veti amortiza investitia initiala extrem de rapid!
Si aceasta datorita faptului ca timpul scurs intre realizarea investitiei si obtinerea primei productii de peste este mult mai scurt decat in cazul altor afaceri similare! Odata intrat(a) pe piata, veti putea in scurta vreme sa treceti la activitati publicitare sustinute (pe plan local si, apoi, national)! Tocmai pentru ca veti avea cu ce sa va finantati activitatea publicitara!


Pont de afaceri: nu va veti pune problema gasirii pietei de desfacere!
Productia obtinuta este usor de plasat pe piata locala: in pietele agro-alimentare, in bacanii sau pescarii, catre pensiuni din zona (poate chiar cea proprie). Administratorii de pensiuni vor fi incantati sa le furnizati pastrav, somn sau salau proaspat! De asemenea, se poate vinde efectiv la poarta fermei.

Doriti sa stiti cum sa aplicati toate acestea?

Raspunsul il gasiti in: Ferma pentru Piscicultura in sistem familial - cresterea pastravului a somnului sau salaului

Lucrarea din colectia afaceri la cheie se adreseaza deopotriva lucratorului in pastravarie si omului de afaceri (managerului)! Afacerile dvs. tocmai au intrat in Zodia... Pestilor! Va felicitam de pe acum pentru succesul repurtat in urma demararii acestei afaceri - pastravarie.


Cu alte cuvinte, ca posesor al cd-ului despre cresterea pastravului a somnului sau salaului, aveti la dispozitie toate informatiile necesare pentru a:
- va ocupa de managementul acestei afaceri profitabile;
- va ocupa personal sau a angaja/colabora cu cineva in activitatea propriu-zisa de piscicultura.


Cele trei sectiuni, au fost concepute de autori experimentati in domeniile respective.

Descrierea acestei afaceri sau partea tehnologica este realizata de un specialist in piscicultura, planul de afaceri a fost realizat de un consultant in planuri de afaceri la cheie iar sectiunea legislativa de un jurist cu experienta.

Toate aceste informatii fac din lucrarea despre cresterea pastravului, a somnului sau salaului un instrument de lucru cu o functionalitate greu de egalat.


I. Descrierea tehnica a acestei afaceri (cresterea pastravului,  cresterea somnului cresterea /salaului)

Din acest capitol, aflati totul despre:
- tipurile de pastrav, somn sau salau;
- particularitatile biologice pentru pastrav, somn sau salau;
- tehnologia privind cresterea pastravului a somnului sau a salaului.


II. Plan de afaceri

Este capitolul care va prezinta detaliat "drumul" pe care trebuie sa il parcurgeti atunci cand va hotarati sa intrati in afaceri cu o pastravarie (crescatorie de somn sau salau). Utilitatea unui plan de afaceri este atat interna (ca instrument de lucru in cadrul societatii avand ca obiect de activitate dezvoltarea acestei afaceri - cresterea pastravului/somn/salau), cat si externa (pentru obtinerea unei finantari sau pentru a realiza un parteneriat strategic cu o alta firma implicata in activitatea specifica pentru o ferma pentru piscicultura).

Iata 2 beneficii esentiale ale unui plan de afaceri:

1. Planificarea si dezvoltarea acestei afaceri - cresterea pastravului  a somnului sau a salaului.

2. Obtinerea de fonduri nerambursabile si subventii pentru dezvoltarea acestei idei de afaceri - cresterea pastravului, somn, salau.


Planificarea activitatii acestei afaceri este necesara pentru ca firma dvs. sa fie competitiva. Planificarea activitatii se face din timp, pentru a sti exact pe ce drum se afla afacerea si cum sa contracarati eventualele obstacole.

Astfel, in sectiunea - plan de afaceri - specialistii nostri va prezinta detaliat modul in care se construieste acesta si ce anume trebuie sa contina. Practic, nu trebuie decat sa adaugati datele specifice afacerii dumneavoastra. Importanta acestui plan de afaceri o veti descoperi pe parcursul studierii materialului, dar mai ales pe parcursul desfasurarii acestei afaceri - cresterea pastravului/somn/salau.


Obtinerea de fonduri, subventii sau credite este necesara, fie la inceputul acestei afaceri, fie pentru dezvoltarea ei. Acela va fi momentul in care veti aprecia la maximum acest plan de afaceri.Veti intelege mai bine ce anume se cere de la dumneavoastra, pentru ce anume se cere si veti putea colabora constructiv cu cei care va vor ajuta sa obtineti fonduri pentru dezvoltarea acestei afaceri - cresterea pastravului/somn/salau.


Ideal ar fi sa obtineti fonduri nerambursabile care sa va ajute sa scapati de plata ratelor creditului si a ratelor dobanzii. Astfel, profitabilitatea activitatii din Ferma pentru piscicultura va fi mai mare! Capitolul - Plan de Afaceri - va ofera toate informatiile necesare in vederea acestui demers.


III. Reglementari in piscicultura este capitolul care va ofera toata legislatia specifica acestei afaceri

- cresterea pastravului/somn/salau:
- acte normative specifice;
- acte specifice de aplicatie generala;
- alte acte importante.


Investiti intr-o pastravarie si imprieteniti-va cu Pestisorul de Aur!


Cu cat va dezvoltati mai bine ideea de afaceri, cu atat mai gras va fi contul dvs. in banca. Gras cat un somn bine-crescut!


O viziune de ansamblu asupra unei afaceri de succes!

Retineti 3 puncte esentiale privind demararea acestei afaceri - cresterea pastravului,  cresterea somnului, cresterea salaului:

1. Cererea de peste pe piata romaneasca creste an de an in ritm accelerat!

2. In Romania, paradoxal, productia de peste a scazut in ultimii ani!


3. Uniunea Europeana si statul roman ofera producatorilor de peste fonduri nerambursabile, pana in 2013!
Faptul ca productia de pastrav - pentru a da doar un exemplu - este eligibila pentru finantare prin intermediului FEP (Fondul European pentru Pescuit), coroborat cu cererea tot mai mare de pe piata conduce catre o singura concluzie: Aveti la indemana toate oportunitatile pentru dezvoltarea acestei afaceri profitabile - cresterea pastravului/somn/salau.


In plus fata de cele trei capitole ale lucrarii, descrise anterior mai beneficiati de:

Adresele utile ale acestei afaceri la cheie - cresterea pastravului a somnului sau salaului:

- furnizori de material biolog (puiet de pastrav, somn sau salau)
- echipamente performante cu aplicatii in acvacultura
- furnizori de produse farmaceutice specifice
- furnizori de bazine pentru ferma de piscicultura si alte echipamente specifice acvaculturii
- institutii in sprijinul unui proprietar de ferma de piscicultura

 


 

 


Pastravarie Idei de afaceri  - Ferma piscicola in sistem familial
 
Autor(i): dr.ing. Radu Muscalu, Viorel Andrievici
Editura: Rentrop & Straton
Format: CD
Anul aparitiei: 2009
ISBN: 978-973-722-436-1
TVA: 9%
 
 
 
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Afaceri la CHEIE
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Aboneaza-te la newsleterul Afaceri la CHEIE si descarci GRATUIT raportul Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim . Primesti informaţii din domeniul afacerilor, date despre reducerile si promotiile oferite de Rentrop & Straton.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


Alte IDEI DE AFACERI

Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim

Adauga adresa ta de email si vei primi sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale

Sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016