Orice manager isi doreste angajati motivati si fericiti la locul de munca pentru ca stie ca acest lucru poate face diferenta intr-un mediu de business competitiv. In cazul in care conduci o afacere aflata la inceput de drum, stii cat este de important sa iti recompensezi echipa pentru implicare si...
→ Citeste mai departe
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Companiile de succes au invatat de-a lungul anilor ca drumul spre obtinerea unei productivitati ridicate consta in instiintarea angajatilor despre ceea ce se asteapta de la ei, verificarea activitatilor pe care le desfasoara si, cel mai important, aprecierea rezultatelor pozitive.
Cum sa imparti responsabilitatile pentru obtinerea unei productivitati mai mari din partea angajatilor?
LAVANDA - cea mai profitabila cultura
pe terenuri mici
- planta nepretentioasa
- se vinde excelent
- profit de peste 8.000 de euro/ha!
>> Click AICI <<
Oferirea unor oportunitati privind atingerea obiectivelor proprii ale angajatilor reprezinta o oportunitate pentru firma in a-i motiva pe acestia privind indeplinirea corespunzatoare a activitatilor.
Cum sa procedati:
Fiecare angajat trebuie sa-si dezvolte un plan personal de lucru. Aceasta nu inseamna numai o descriere a ceea ce trebuie facut. Este un plan de dezvoltare unde salariatii listeaza schimbarile la care se asteapta sau care pot fi introduse pentru a imbunatati munca.
Cu acest plan, privit ca un ghid pentru ceea ce se asteapta, angajatii pot face schimbari sau exceptii care se ivesc in munca de zi cu zi.
Cu acest plan, privit ca un ghid pentru ceea ce se asteapta, angajatii pot face schimbari sau exceptii care se ivesc in munca de zi cu zi.

Iata care sunt punctele cheie pe care angajatii trebuie sa le includa in planurile lor pentru a le asigura satisfactii personale si profesionale, precum si cresterea succesului companiei tale.
-
Slujbele trebuie sa aiba o functie de invatare permanenta: „Lupta cu plafonarea” – o munca trebuie sa fie structurata in asa fel incat sa solicite o acumulare permanenta de cunostinte.
Ce sa faci: Angajatii trebuie sa includa in planurile lor si obiective privind o invatare permanenta. Aceasta inseamna sesiuni de pregatire, seminarii, etc., care ajuta angajatul la o indeplinire mai fructuoasa a muncii si care-l pregateste pentru pozitii mult mai competitive.
-
Fiecare slujba trebuie sa aiba o „relatie client”: Angajatii trebuie incurajati astfel incat relatia cu clientii sa primeze fata de relatia cu sefii. Clientul poate fi o zona, un departament sau chiar o persoana.
Ce sa faci: Angajatii trebuie sa aiba in vedere si clientii in cadrul planului de munca. Trebuie sa stie sa influenteze decizia clientului de a cumpara (accepta) produsele lor (de exemplu raporturi) si/sau serviciile lor (cum ar fi recomandarile).
-
Angajatii trebuie sa aiba dreptul de a-si programa propria munca cat mai mult posibil: angajatii experimentati stiu, de obicei, cum sa-si indeplineasca sarcinile si cum sa si le programeze mai bine decat oricine altcineva. Trebuie sa le oferi oportunitatea de a face acest lucru.
Ce sa faci: Pune-i pe angajati sa pregateasca un program operational al obiectivelor si proiectelor in ordinea prioritatilor.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiArticole conexe
06 Mai2016
Cum iti ajuti angajatii sa se adapteze la schimbare
de Teo Manole
Multi oameni se confrunta cu schimbari in diferite etape ale carierei, din mai multe motive.
Pentru unii, transformarea poate inseamna inovatia tehnologica care le face abilitatile nefolositoare, iar pentru altii poate fi un manager nou care doreste sa schimbe totul in firma.
In...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
1177
Management
21 Dec2015
6 metode ca sa cresti dedicarea si loialitatea angajatilor fata de companie
de Stefan Lungu
Ca sa ai o afacere prospera este nevoie sa ai angajati dedicati si loiali. Cum poti incuraja loialitatea, dedicarea si mandria in activitatea oamenilor din companie?
Iata 6 strategii potrivite care te-ar putea ajuta:
1. Adopta o politica transparenta.
Cateodata, angajatii se tem...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
1219
Management
16 Oct2015
3 sfaturi pentru avea angajati de top si fideli
de Magdalena Popa Vrei sa ai angajati de top si fideli? Urmeaza aceste 3 sfaturi!
1. Da-le libertatea de a-si stabili singuri programul.
Ii faci sa lucreze de la 9 la 17 – traim intr-o lume a tehnologiei. In majoritatea afacerilor, angajatii pot realiza o parte din sarcini aproape de oriunde.
Angajatii...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
1042
Management
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Afaceri la CHEIE

Citeste Raportul Special GRATUIT

Adauga adresa ta de email si vei primi sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale
- → Shaormerie - afacerea care se hraneste si creste din apetitul clientului!
- → Afaceri la cheie - Descopera comoara din pivnita - ciupercile Pleurotus!
- → Afaceri la cheie - Firma de organizare evenimente
- → Top 33 cele mai tari idei de afaceri dupa orele de serviciu
- → 10 cele mai accesibile afaceri care pot fi demarate la ora actuala in Romania!
- → Afaceri la cheie - Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic
- → Afaceri la cheie - cresterea lipitorilor. Deschide-ti propria ferma de lipitori!
- → Pachet promotional Colectia Idei de Afaceri de Succes
- → Joaca-te inteligent cu copilul tau! Fise distractive si educationale
- → Afaceri la cheie - Ferma pentru cresterea melcilor
Comentarii0 comentarii