Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
din 1 vot
- pana la 1.075.000 lei pentru investitii mici in sectorul IMM-uri prin programul "Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile";
- 99 milioane de lei, pentru pentru plantatii pomicole sau cultivarea plantelor medicinale;
- maximum de 200.000 de euro destinate start-up-urilor
Alegeti afacerea care va aduce profitul visat!
1. Confectionarea lumanarilor decorative si aromatice
Cum de mai exista lumanari? S-au inventat becurile fluorescente si de curand au aparut si cele cu LED-uri. Dar nu vor inlocui valoarea de simbol a flacarii cu o anumita semnificatie... a lumanarii pe care fiecare dintre noi o aprinde. De la nastere si botez, pana la cununia religioasa, de la evenimente fericite (Paste, Craciun, onomastica), pana la momente de relaxare, omul aduce in existenta sa lumina si aroma lumanarilor.
Ce piata aveti pentru desfacerea lumanarilor, a caror realizare este descrisa pas cu pas in lucrarea "Afaceri la cheie - Ghid practic pentru confectionarea de lumanari"? Lucrariea include, pe langa tehnogoliile a zeci de tipuri de lumanari decorative si aromatizate si cateva tehnologii noi de realizare a lumanarilor (ex. cele de cununie si botez).
Afaceri cu lumanari decorative incepute cu o investitie de 100 de euro
In urma cu cativa ani, sotii T. din Bucuresti erau in cautarea unei afaceri simple, care sa presupuna o activitate manuala, deci fara investitii in echipamente sau utilaje. S-au orientat spre confectionarea de lumanari decorative si aromatizate.
”Ne-am gandit ca merita sa investim 100 de dolari sa vedem ce sanse are afacerea aceasta cu lumanari decorative”, povesteste dl T. Activitatea a inceput in bucataria apartamentului propriu, unde cei doi soti au produs doua sortimente de lumanari decorative(lumanari taiate si lumanari plutitoare) cu care s-au prezentat la un targ de suveniruri.
“Noi ne-am dus la targul acela doar ca sa vedem potentialul afacerii cu lumanari decorative. Si ne-am trezit ca primim o comanda de 1.000 de lumanari decorative de la un mare lant de magazine, comanda pe care nu am putut s-o onoram. Oricum, la targul acela am vandut tot. Am vandut pana n-am mai avut, adica lumanari decorative in valoare de cca 1.000 de dolari. Stau si ma intreb ce ar fi insemnat sa aparem atunci cu modelele pe care le avem acum."
In lucrare gasiti planul afacerii, legislatia specifica si adresele utile ale afacerii cu lumanari. mai multe despre confectionarea lumanarilor
2. Afaceri la cheie - Cultivarea de plante medicinale si aromatice in sistem ecologic
Infuzie de profit cu aroma de levantica din gradina ta. Agricultura la modul placut, practic si profitabil! Minimum 20.000 de euro castig anual!
Daca agricultura traditonala nu iti aduce bani, lanseaza-te in afaceri cu plante medicinale si aromatice! Un alt tip de agricultura: mai placut, mai usor si foarte profitabil, mai ales ca este subventionata de stat. In 2008 s-au acordat 7.200.000 lei pentru sustinerea productiei de plante medicinale si aromatice.
Descopera toate secretele acestei afaceri in Ghidul practic pentru cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic.
3. Atelier pentru mic mobilier
Un atelier pentru mic mobilier din lemn, PAL, PFL etc. este afacerea ideala pentru orice intreprinzator. Romanii sunt cunoscuti pentru maiestria cu care prelucreaza lemnul. Mobilierul confectionat in Romania este apreciat pe plan international.
Aveti nevoie doar de un material lemnos, de un minim de cunostinte de prelucrare si de multa pasiune. Daca va place ceea ce faceti si aveti talent, succesul si profitul nu vor intarzia sa apara.
99 de proiecte pentru realizarea de mic mobilier este bonusul dvs. special la achizitionarea Cd-lui "Atelier pentru mic mobilier"
4. Ferma pentru cresterea melcilor
In Romania sunt conditii prielnice cresterii melcilor (seminaturale), fara investitii initiale mari. In plus, cele doua specii cautate de catre cunoscatori, Helix Pomatia si Helix Aspersa aspersa se adapteaza foarte bine cresterii intensive in ferme autohtone.
Exista o piata extraordinara in Europa pe care puteti ajunge foarte usor. Kilogramul de carne de melc se vinde cu preturi intre 1 si 4 euro, iar tendintele sunt de crestere. Fa-ti acum o ferma de melci!
5. Cresterea viermilor de matase
Pentru inceput este suficienta o cladire sau o incapere care a avut o alta destinatie in gospodarie. Aceasta trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa poata fi aerisita, sa nu fie umeda si sa aiba ferestrele orientate inspre nord-est.
Firul de matase se foloseste astazi in electronica, in industria de panificatie, in aeronautica, in chirurgie si se vinde la export cu un pret de pana la 40 euro/kg fir. Semintele viermilor de matase va sunt oferite GRATUIT de unitatile Sericarom. O afacere simpla, care se poate desfasura ca o a doua ocupatie – Cresterea viermilor de matase.
6. Stand de sucuri naturale
Plin de vitamine, sucul de citrice este mai atractiv decat orice alt suc. Este cautat pentru ca nu contine chimicale, iar faptul ca este produs chiar in prezenta clientului este dovada certa a naturaletii lui.
Standul se poate construi din materiale ieftine, iar amplasarea este la alegerea dvs. In plus, in lucrare gasiti si proiectele de constructie a 2 tipuri de standuri. Afla mai multe despre cum sa deschizi o afacere profitabila cu sucuri naturale!
Ti-a placut acest articol?
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiArticole conexe
Cum puteti obtine finantare de 40.000 de euro pentru demararea unei afaceri
de Alina Constantinescu→ Citeste mai departe
Programul Start-up National: pana la 50.000 de euro pentru deschiderea unei afaceri
de Alina Constantinescu→ Citeste mai departe
Ce facilitati au studentii care vor sa isi deschida o afacere
de Alina Constantinescu→ Citeste mai departe
Andivele se contureaza ca o buna afacere in Romania
de Afacerilacheie.net→ Citeste mai departe
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Afaceri la CHEIE
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maximAdauga adresa ta de email si vei primi sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale
- → Afaceri la cheie - Crescatoria ECO de gaini pentru oua si carne
- → Shaormerie - afacerea care se hraneste si creste din apetitul clientului!
- → 10 cele mai accesibile afaceri care pot fi demarate la ora actuala in Romania!
- → Afaceri la cheie - Castiga 20.000 euro/luna cu propria ta Ferma de Vipere!
- → 5 afaceri la cheie cu sanse maxime de reusita te pot scoate usor din criza
- → Afaceri la cheie - Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic
- → 10 afaceri la cheie cu fonduri europene, bazate pe agricultura ecologica
- → Top 27 cele mai profitabile afaceri la cheie
- → O afacere cu produse cosmetice 100% naturale la tine acasa
- → Top cele mai profitabile 17 afaceri la cheie in agricultura
Comentarii0 comentarii