Consiliul Concurentei a lansat in consultare publica Ghidul privind conformarea cu regulile de concurenta cu scopul de a explica modalitatea in care companiile pot realiza si implementa efectiv un program de conformare cu regulile de concurenta.
Un program de conformare este un set de reguli,...
→ Citeste mai departe
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
2832
24-Dec-2014
1. Concentreaza-te sa iti faci treaba bine.3.33
din 3 voturi
din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
„Multe companii isi fac prea multe griji despre credibilitatea lor“, spune Kramer. In loc sa faci asta mai bine, iti consumi energia Incercand sa faci ceea ce ai promis. Managementul trebuie sa fie concentrat mai mult pe facut decat pe zis.
Fondatorul si totodata CEO al Dwolla, Ben Milne, nu incearca sa castige increderea prin vorbe. In schimb isi pune toata energia in incercarea de a oferi cel mai bun produs posibil. „Daca trebuie sa incep prin a convinge oamenii sa aiba incredere in mine, atunci am inceput foarte prost“, spune el.
2. Fii transparent cu privire la greseli.
Oamenii prefera in mod natural sa isi ascunda greselile, dar este de preferat sa fii cat mai direct si mai deschis. „Orice semn de secret, ascundere sau necinste va submina increderea publicului“, spune Kramer.
Cand ai facut o greseala recunoaste imediat si spune ce ai de gand sa faci pentru a o corecta, si apoi treci la fapte.
Acum cativa ani, Dwolla nu a functionat pentru cateva zile – o eternitate in lumea virtuala. Ei au explicat pro blema cat de repede au putut pe blogul lor, spunand ce s-a intamplat si ce faceau ca sa repare problema. Spre surprinderea lor toata lumea a reactionat in mod pozitiv. „Oamenii vor doar sa stie ce se intampla,“ afirma Milne.
Dowlla incurajeaza angajatii sa recurga la aceeasi transparența. Pentru a fi siguri ca fiecare eventuala problema nu trece neobservata, au creat un cult al ones titatii.
„Cand un angajat face o greseala, trebuie in primul rand sa nu o ascunda“, spune Milne. „Noi ii gasim imediat o echipa de oameni foarte capabili care sa il ajute sa o rezolve. Nu il vom concedia. Angajatii sunt imputerniciti sa isi asume si sa rezolve greselile fara sa se teama de vreo pedeapsa; astfel ei se simt confortabil si pot sa puna nevoile clientilor pe primul loc.
3. Ramai vigilent in timp. Sa castigi increderea nu e ca si cand cumperi ceva si ai toata viata, trebuie sa demonstrezi ca meriți increderea clientului de fiecare data cand acesta iti foloseste produsul sau serviciul.
„Castigarea increderii si mentinerea ei presupune vigilenta si efort constant“, spune Kramer. „Odata ce ai castigat-o, nu te poti culca pe o ureche.“
Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor
Votati articolul
Nota: 3.33 din 3 voturiArticole conexe
27 Iun2017
Ghid privind respectarea regulilor de concurenta in afaceri
de Alina Constantinescu
1199
Marketing
28 Iun2016
5 modalitati ieftine de a-ti promova eficient afacerea
de Robert Bratu
In situatia in care bugetul destinat promovarii este limitat, aceste metode ieftine de promovare a afacerii te vor ajuta sa investesti banii respectivi in alte aspecte care tin de produsele sau serviciile vandute.
Important este sa ai curajul sa intri in contact cu alti oameni, sa indraznesti...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
1943
Marketing
16 Mai2016
Cum sa alegi canalele de comunicare potrivite afacerii tale
de Teo Manole
Firmele au la dispozitie mai multe canale prin care pot ajunge la inima consumatorilor: de la reclame pe internet pana la blogguri.
Din multitudinea canalelor existente, trebuie sa le alegeti pe cele care au priza la targetul dumneavoastra.
De exemplu, daca va adresati adolescentilor,...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
1454
Marketing
03 Mai2016
Sfaturi pentru a scrie e-mail-uri de afaceri eficiente
de Teo Manole
V-ati gandit vreodata cate mesaje trimiteti si primiti prin e-mail? Eu am ramas uimit cand am facut acest calcul: o medie de 5 e-mail-uri pe zi ori 5 zile pe saptamana ori 4 saptamani inseamna cel putin 100 de e-mail-uri intr-o luna!
Intr-o perioada mai aglomerata cu clienti insistenti, numarul...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
1558
Marketing
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Afaceri la CHEIE
Aboneaza-te la newsleterul Afaceri la CHEIE si descarci GRATUIT raportul Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim . Primesti informaţii din domeniul afacerilor, date despre reducerile si promotiile oferite de Rentrop & Straton.
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maximAdauga adresa ta de email si vei primi sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale
- → 5 oportunitati directe de a obtine sanatate, frumusete, performante si o viata implinita
- → O colectie impresionanta de idei de afaceri!
- → Afaceri la cheie - Cultivarea ciupercilor Champignon
- → Pachet promotional Colectia Idei de Afaceri de Succes
- → Afaceri la cheie - toaletarea cateilor si pisicilor
- → Afaceri la cheie - Descopera comoara din pivnita - ciupercile Pleurotus!
- → Afaceri la cheie - Stand de sucuri naturale
- → 9 afaceri la cheie profitabile in Romania cu produse naturale si culturi ecologice
- → 10 cele mai accesibile afaceri care pot fi demarate la ora actuala in Romania!
- → Afaceri la cheie - Goji, merisoare, Aronia - trei fructe miraculoase care te pot imbogati!
Comentarii0 comentarii