Fiecare proprietar de magazin online doreste sa creasca traficul si conversiile. Dar chiar si dupa ce ai implementat multiple strategii de marketing digital, exista provocari si ai nevoie sa incerci noi tehnici si idei legate de optimizarea afacerii.
In general,...
→ Citeste mai departe
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
1428
23-Mar-2016
Desi brandingul este o disciplina de marketing de sine statatoare, nu e nevoie sa fie prea complicat.5
din 1 vot
din 1 vot
RATING UTILIZATORI
Intentiile bune si evitarea greselilor ce urmeaza va vor ajuta mica afacere sa creeze conexiuni vitale cu clientii doriti.
Iata 2 greseli stupide legate de brandul unei afaceri!
1. Faptul ca nu intelegeti puterea unui brand.
Din perspectiva relatiei cu clientul, un brand puternic este desigur avantajos. De exemplu, cand oamenii se gandesc sa cumpere pantofi online, se gandesc la Zappos.
Si dumneavoastra va doriti acest gen de relatie imediata si definitiva cu clientii.
Definirea brandului este de asemenea valoroasa din perspectiva SEO. Este cumva un secret stiut faptul ca Google prioritizeaza listarea brandurilor in rezultatele cautarilor, de vreme ce vizitatorii sunt tentati sa dea click pe ele.
Mai multe clickuri duc la clienti mai fericiti, ceea ce inseamna ca, daca va concentrati pe crearea unui brand, puteti avea trafic neasteptat de mare si beneficii.
2. Capcana brandingului vag.
Esate o gresela sa construiti linii directoare si elemente de branding care nu releva nimic despre compania dumneavoastra si sloganul ei.
Probabil ati mai vazut asta in logouri generice sau limbaj de marketing repetitiv. De exemplu „cele mai bine vandute” carti, cursuri de golf „pentru campioni” sau agentii de publicitate „premiate”. Aceste cuvinte nu inseamna nimic.
Daniel Burstein este directorul de continut editorial la MECLABS si numeste aceste tip lenes de branding „wallpaper copywriting” sau folosirea unor cuvinte atotcuprinzatoare, dar vagi, care au fost repetate atat de des incat si-au pierdut orice inteles.
Asadar care este solutia? Limbaj clar, logouri si imagini. Drept exemplu de urmat, priviti screenshot-ul paginii de start Square. Nu doar logoul imita produsul intr-un mod fara echivoc, dar si sloganul „incepeti sa acceptati carti de credit astazi” este clar.
Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiArticole conexe
28 Sep2021
Cele mai importante tendinte din marketingul social media in acest an
de Idei De Afaceri
Platformele de comunicare sociala se dezvolta continuu si isi tot adauga functionalitati noi, ceea ce a dus la aparitia a noi tendinte privind marketingul afacerilor in aceste medii sociale. Aceste schimbari reprezinta o provocare serioasa pentru specialistii din domeniu, ce trebuie sa isi...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
735
Marketing
23 Ian2020
Cele mai importante 5 tendinte din marketingul digital in 2020
de Afaceri La Cheie Tehnologia continua sa avanseze intr-un ritm rapid, asa ca unele dintre aceste tendinte din marketingul digital sunt concentrate in jurul tehnologiei. Cu toate acestea exista si o directie impotriva cresterii digitalizarii si automatizarii interactiunilor intre marci si consumatori, dar pentru tot...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
1398
Marketing
09 Iul2019
5 elemente care fac diferenta in strategia de marketing
de Afaceri La Cheie Este tot mai greu sa te faci auzit in mediul foarte zgomotos de business din Romania. Fiecare companie isi ”striga” ofertele si excelenta folosind din ce in ce mai multe canale. Tocmai de aceea sprijinirea strategiei de marketing prin cunoasterea metodelor de livrare relevanta si...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
1177
Marketing
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Afaceri la CHEIE
Aboneaza-te la newsleterul Afaceri la CHEIE si descarci GRATUIT raportul Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim . Primesti informaţii din domeniul afacerilor, date despre reducerile si promotiile oferite de Rentrop & Straton.
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maximAdauga adresa ta de email si vei primi sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale
- → Shaormerie - afacerea care se hraneste si creste din apetitul clientului!
- → Totul despre accesarea fondurilor UE pentru agricultura si zootehnie
- → Afaceri la cheie - Descopera comoara din pivnita - ciupercile Pleurotus!
- → Afaceri la cheie: ferma de vipere - una dintre cele mai tentate afaceri!
- → Idei de afaceri cu amenajari interioare pentru birouri si locuinte
- → 5 afaceri la cheie cu sanse maxime de reusita te pot scoate usor din criza
- → Franciza - primul pas catre succesul afacerii tale. Fa-l acum!
- → Biblia Antreprenorului sau Cum sa devii milionar peste noapte
- → Agricultura ecologica. Cultivarea de legume in sistem ecologic
- → Top 27 cele mai profitabile afaceri la cheie
Comentarii0 comentarii