Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
9739
15-Iun-2011
Multe companii se impotmolesc atunci cand fac o schimbare de amploare. Cum reuseste afacerea ta sa progreseze in timpul acestei schimbari?5
din 1 vot
din 1 vot
RATING UTILIZATORI
Uneori managerii aproba aceasta schimbare in public doar pentru a o sabota in particular. Alteori, angajatii nu se pot adapta si renunta. Si, in alte cazuri, la buget nu mai exista bani pentru sustinerea schimbarii care tocmai a fost implementata.
Creeaza tensiune
Cu acest prim pas, vei reusi sa pui accent pe schimbarea care trebuie sa se produca. Multe programe de schimbare incep cu un mare tam-tam, pentru ca mai tarziu sa dispara treptat in lipsa unui efort sustinut.
In acelasi timp, alte planuri se concentreaza doar pentru dezvoltarea la maximum a primei etape. Gandeste-te insa la forta directa pe care o au oamenii pentru a actiona in zona potrivita.
Trebuie sa ai in vedere consecintele care s-ar produce in cazul in care schimbarea atat de necesara nu va avea loc.
Distribuie roluri
Nu te vei putea ocupa de aceasta schimbare de unul singur. Odata facut planul, distribuie diferitele sarcini oamenilor cu roluri importante in compania ta astfel incat sa te asiguri ca fiecare etapa va fi respectata intocmai.
Fiecare dintre acestia va avea un rol diferit in procesul integral al schimbarii. Unii dintre ei pot fi insarcinati cu partea de informare, in vreme ce altii vor fi responsabili cu implementarea efectiva a modificarilor avute in vedere.
In final, transforma schimbarea oficial in noul mod de lucru pentru a nu lasa lucrurile sa revina la starea initiala de dinaintea schimbarii.
Trebuie sa incurajezi in permanenta noul mod de lucru si sa recompensezi micile reusite care vin odata cu noua schimbare.
Acesti pasi ar trebui urmati pentru a asigura succesul unei schimbari in cadrul oricarei companii.
Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Afaceri la CHEIE
![Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim](https://media.rs.ro/filemanagerraport/Afaceri la Cheie/RAPAFC1224.png)
Citeste Raportul Special GRATUIT
![Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim](https://media.rs.ro/filemanagerraport/Afaceri la Cheie/RAPAFC1224.png)
Adauga adresa ta de email si vei primi sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale
- → 5 afaceri la cheie cu sanse maxime de reusita te pot scoate usor din criza
- → Afaceri la cheie - toaletarea cateilor si pisicilor
- → Totul despre accesarea fondurilor UE pentru agricultura si zootehnie
- → Afaceri la cheie - Profit de 3.000 de euro pe luna cu o covrigarie
- → Afaceri la cheie - Cultivarea catinei
- → Afaceri la cheie - cresterea lipitorilor. Deschide-ti propria ferma de lipitori!
- → Cum sa faci bani de acasa? Idei de afaceri profitabile
- → Afaceri de succes in 2016 - firma de catering!
- → Cresterea viermilor de matase
- → Afaceri la cheie - Descopera comoara din pivnita - ciupercile Pleurotus!
Comentarii0 comentarii