Afacerilacheie.NET
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de
33038 04-Iul-2012

5
din 1 vot
RATING UTILIZATORI
Confectionarea lumanarilor decorative reprezinta pentru multe persoane doar un simplu hobby. Cu toate acestea, multi romani au realizat faptul ca ar putea sa isi transforme acest hobby intr-o mica sursa de venituri si, in timp, sa isi dezvolte activitatea pana cand se poate discuta despre afaceri cat se poate de serioase.

Iata cateva detalii referitoare la ceara de albine, conform ghidului "Confectionarea lumanarilor decorative", substanta care reprezinta o materie prima esentiala pentru realizarea celor mai aspectuoase produse:


 Ceara de albine este o substanta relativ moale si lipicioasa cu un punct de topire in jur de 64 de grade C. Are o culoare specifica galbena si aroma dulceaga, calitati care au facut din ea, timp de secole, materia prima preferata pentru confectionarea lumanarilor.

Uneori, ceara de albine este decolorata pentru a deveni alba. A fost folosita pentru producerea lumanarilor inca din cele mai vechi timpuri. Este o excelenta materie prima pentru lumanarile obtinute prin cufundare si turnare, dar destul de scumpa, iar lumanarile facute din ceara de albine sunt considerate un lux. Aceasta ceara se recolteaza prin topirea fagurilor de albine. Dupa ce este extras„mierea, ceara se curata, se topeste si se purifica de orice reziduuri, pentru a fi apoi gata de folosit.

Comertul online: un business de succes

Deschide propriul magazin si
obtine profit in cateva click-uri

Detalii aici>>


Ceara de albine este alcatuita din peste 3.000 de componente avand o structura formata din 35% monoesteri, 14% diesteri, 14% hidrocarburi, 12% acizi liberi, 8% hidroxi-poliesteri, 4% hidroxi-monoesteri, 3% triesteri, 2% poliesteri acizi, 1% esteri acizi, 1% alcooli liberi si 6% substante neidentificate. Aceste ingrediente naturale fac din ceara de albine o materie prima valoroasa pentru confectionarea lumanarilor. Pe langa faptul ca lasa o aroma foarte placuta de miere, aceasta ceara arde mai mult timp cu o flacara galbena stralucitoare.

Ceara de albine nu se contracta cand se intareste si de aceea nu este nevoie de nivelarea capetelor lumanarilor. Un dezavantaj al cerii de albine consta in faptul ca ea se scoate relativ greu din matrita. Ceara de albine nu se foloseste niciodata la confectionarea lumanarilor in matrita de plastic, caci, lipindu-se de pereti, ea se deformeaza la scoatere prin operatia de „descojire“ amatritei. Foile de ceara de albine se gasesc intr-o larga varietate de culori, de exemplu albastru, rosu, verde si, bineinteles, culoarea lor naturala. Facand diverse combinatii, se pot obtine usor lumanari foarte frumoase.

In decursul timpului, ceara de albine a avut multiple utilizari ca: lumanari simple, protectie pentru metale, tabla de scris, material de modelare, sigiliu pentru scrisori etc. In Evul Mediu, multe ordine religioase cresteau albine ca sa obtina ...



>>>Mai multe detalii in cadrul ghidului "Confectionarea lumanarilor decorative".

Tags: confectionarea lumanarilor decorativeconfectionare lumanariceara de albineceara de albine lumanari


Ti-a placut acest articol?

Recomanda-l prietenilor

Votati articolul

Confectionarea lumanarilor decorative: Detalii esentiale despre ceara de albine
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Afaceri la CHEIE
Propria ta afacere ONLINE - sfaturi si trucuri utile
Aboneaza-te la newsleterul Afaceri la CHEIE si descarci GRATUIT raportul Propria ta afacere ONLINE - sfaturi si trucuri utile . Primesti informaţii din domeniul afacerilor, date despre reducerile si promotiile oferite de Rentrop & Straton.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


Comentarii0 comentarii



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
Propria ta afacere ONLINE - sfaturi si trucuri utile
Propria ta afacere ONLINE - sfaturi si trucuri utile

Adauga adresa ta de email si vei primi sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale

Sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale
Propria ta afacere ONLINE - sfaturi si trucuri utile
Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit

Propria ta afacere ONLINE - sfaturi si trucuri utile
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016