Afacerilacheie.NET
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de
10882 09-Dec-2008

5
din 1 vot
RATING UTILIZATORI

                       Cele 7 principii ale integritatii unei afaceri

  Unul dintre cele mai importante atribute ale unei afaceri de succes este, fara indoiala, "integritatea" acesteia. In absenta integritatii ca fundament si coroana in acelasi timp ale unei afaceri, initiativa nu poate supravietui foarte mult. Dimpotriva, atunci cand integritatea unei afaceri este prezenta la toate nivelele si in toate straturile unei companii, cat mai adanc si nu doar la suprafata, aceasta devine inima, motorul respectivei companii, definind cultura de organizatie si facand diferenta pe piata. 

Impactul incomensurabil al Internetului asupra lumii afacerilor face ca integritatea, credibilitatea si respectabilitatea sa devina elemente si mai importante decat erau oricum. Consecinta imediata a competitiei globale este aceea ca, in cele mai multe cazuri, clientii nici nu vor lua in seama o companie care nu face dovada celui mai inalt nivel de integritate a unei afaceri. Cata vreme avem de a face cu o bogatie formidabila de companii ale caror prezentari si oferte sunt usor de gasit si citit pe Internet, este clar ca nimeni nu mai este dispus sa accepte orice s-ar situa sub nivelul de maxime competenta si profesionalism. 


  Afacerea anului: Cultura de sofran
 
    Afla secretele cultivarii si utilizarii
    celui mai scump condiment din lume

        >> Click AICI <<

In cadrul efortului orientat catre crearea unei fundatii pentru integritate, prima necesitate este aceea de a stabili raporturi excelente cu clientii. Toate studiile recente au relevat faptul ca cea mai buna si cea mai des practicata metoda in acest sens este cea a "Marketingului de Relatii". 

Urmatoarele 7 principii reprezinta bazele integritatii unei afaceri si un bun punct de plecare pentru un plan de afaceri . Implementarea fiecaruia dintre ele in mediul organizational al companiei dumneavoastra va avea ca rezultat o renastere a afacerilor derulate.

Principiul I:
Nu uitati ca toti clientii doresc sa faca afaceri cu o companie in care au incredere. Faptul ca increderea se afla la baza unei companii o face pe aceasta usor recognoscibila.

Principiul II:
In vederea unei continue imbunatatiri a activitatii companiei, liderii acesteia trebuie sa fie dispusi sa isi deschida orizontul catre idei noi. Solicitati intotdeauna "feed-back" deopotriva de la clientii si colegii/angajatii dumneavoastra.

Principiul III:
Indiferent de circumstante, faceti tot ceea ce va sta in putinta pentru a creste sau redobandi increderea vechilor cumparatori sau clienti, in special atunci cand ceva nu a mers bine. Faceti tot posibilul pentru a va recastiga locul pe piata onorand toate promisiunile si obligatiile pe care vi le-ati asumat.

Principiul IV:
Reevaluati toate materialele, toate brosurile, inserturile publicitare, advertorialele si documentele de afaceri pentru a va asigura ca acestea sunt clare, precise si redactata intr-o maniera profesionista. In primul rand, asigurati-va ca textele de care dispuneti nu va pun intr-o lumina nefavorabila sau neclara.

Principiul V:
Ramaneti implicat(a) in problemele si activitatile legate de comunitate in general, demonstrand astfel ca societatea dumneavoastra contribuie substantial la bunastarea sociala si la indeplinirea obiectivelor comunitare. Cu alte cuvinte trebuie sa ramaneti implicat(a)!

Principiul VI
: Tineti legatura in permanenta cu Departamentul de Contabilitate. Faptul de a pastra in permanenta aceasta legatura va va ajuta sa stopati/reganditi din timp orice activitate sau initiativa defectuoasa, dubioasa sau neaducatoare de profit.

Principiul VII:
Tratati-va toti colegii si angajatii cu cel mai mare respect. Fara a tine cont de diferentele de sex, rasa, etnie, religie, nivel cultural/lingvistic, oferiti-le celorlalti intregul dumneavoastra respect.

Mai multe articole despre acest subiect gasiti in sectiunea:
Plan de afaceri


Tags: plan de afaceriafaceriafaceri de succes


Ti-a placut acest articol?

Recomanda-l prietenilor

Votati articolul

Cele 7 principii ale integritatii unei afaceri
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe

20 Apr2017

Cum sa redactezi un plan de afaceri de succes

de Alina Constantinescu
De multe ori ni se intampla sa uitam, sa omitem si sa neglijam aspecte extrem de importante referitoare la afacerea noastra. Prin redactarea unui plan de afaceri corect suntem nevoiti sa punctam fiecare detaliu dictat de cerintele sale. Asadar, cu ajutorul ghidului „Propriul meu plan de...
Citeste mai departe
15 Iun2016

8 segmente pe care trebuie sa le cuprinzi in proiectul de finantare a afacerii

de Codrina Laiu
Atunci cand realizati proiectul de finantare a afacerii este necesar sa intocmiti un buget. Bugetul cuprinde urmatoarele linii: 1. Resurse umane – echipa de proiect si expertii implicati in proiect. 2. Participanti – cheltuieli cu participantii din proiect. 3. Total costuri...
Citeste mai departe
10 Iun2016

Planificarea bugetului - un factor esential al afacerii

de Codrina Laiu
Este bine sa fiti organizati in realizarea bugetului pentru ca este o munca de detaliu. Rezultatul trebuie sa indeplineasca perfect cerintele finantatorului. Ca urmare, bugetul trebuie tratat cu seriozitate si construit cu atentie. Ajustarea diferentelor dintre cheltuieli si...
Citeste mai departe
30 Mai2016

De ce este necesar bugetul intr-un plan de finantare a afacerii?

de Andreescu Sorin
Bugetul unui proiect reprezinta totalitatea necesarului si a disponibilitatilor financiare. Bugetul este o sectiune importata a unui proiect din mai multe motive: ●  Ofera o imagine clara a resurselor necesare. Un buget detaliat si realist permite o imagine mai clara a resurselor...
Citeste mai departe

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Afaceri la CHEIE
Propria ta afacere ONLINE - sfaturi si trucuri utile
Aboneaza-te la newsleterul Afaceri la CHEIE si descarci GRATUIT raportul Propria ta afacere ONLINE - sfaturi si trucuri utile . Primesti informaţii din domeniul afacerilor, date despre reducerile si promotiile oferite de Rentrop & Straton.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


Comentarii0 comentarii



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
Propria ta afacere ONLINE - sfaturi si trucuri utile
Propria ta afacere ONLINE - sfaturi si trucuri utile

Adauga adresa ta de email si vei primi sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale

Sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale
Propria ta afacere ONLINE - sfaturi si trucuri utile
Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit

Propria ta afacere ONLINE - sfaturi si trucuri utile
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016