Fiecare proprietar de magazin online doreste sa creasca traficul si conversiile. Dar chiar si dupa ce ai implementat multiple strategii de marketing digital, exista provocari si ai nevoie sa incerci noi tehnici si idei legate de optimizarea afacerii.
In general,...
→ Citeste mai departe
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
9170
12-Iul-2011
Articolul urmator te va ajuta sa intelegi motivele pentru care clientii tai nu iti mai comercializeaza produsul, desi iti viziteaza site-ul.5
din 1 vot
din 1 vot
RATING UTILIZATORI
Nu iti face multe sperante cu privire la faptul ca o persoana iti va cumpara produsul de la primul click.
Sa vedem care sunt motivele majore care impiedica procesul de vanzare:
1. Riscul functional. Faptul ca un produs nu ar putea functiona cum trebuie sau ca este foarte greu de utilizat, este un risc la care se asteapta indivizii.
Cei mai multi comercianti au aceasta tendinta de a augmenta calitatile unui produs, fapt pentru care este legitim sa te intrebi daca produsul este atat de bun precum se spune. Fa un clip video pentru ca potentialul client sa poata vedea cât de usor se utilizeaza produsul.
2. Riscul social. "Ce vor crede oamenii despre mine daca voi cumpara acest produs?" . Publica videouri cu marturiile oamenilor despre produsul achizitionat. Obtine autorizatie cu privire la publicarea numelor sale, dar si a modului in care pot fi contactati pentru eventuale intrebari.
3. Riscul fizic. "Acest produs este periculos. Familiea mea se poate rani prin utilizarea sa". Nu vinde niciodata un produs care poate sa fie, in anumite situatii, ilegal sau periculos.
In aceasta categorie includem o gama larga, de la medicamente, la programe software care pot contine virusi. Daca exista un risc minim, anunta clientii.
Nu incerca sa atragi un numar foarte mare de clienti. Vei reusi prima data sa comercializezi produsul, dar oamenii nu se vor mai intoarce sa cumpere si a doua oara.
Asadar, incearca sa fidelizezi un numar mai mic de clienti si sa obtii profit, in urma unor vanzari de produse calitativ superioare.
Autor: Anca Murgoci
Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiArticole conexe
28 Sep2021
Cele mai importante tendinte din marketingul social media in acest an
de Idei De Afaceri
Platformele de comunicare sociala se dezvolta continuu si isi tot adauga functionalitati noi, ceea ce a dus la aparitia a noi tendinte privind marketingul afacerilor in aceste medii sociale. Aceste schimbari reprezinta o provocare serioasa pentru specialistii din domeniu, ce trebuie sa isi...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
725
Marketing
23 Ian2020
Cele mai importante 5 tendinte din marketingul digital in 2020
de Afaceri La Cheie Tehnologia continua sa avanseze intr-un ritm rapid, asa ca unele dintre aceste tendinte din marketingul digital sunt concentrate in jurul tehnologiei. Cu toate acestea exista si o directie impotriva cresterii digitalizarii si automatizarii interactiunilor intre marci si consumatori, dar pentru tot...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
1389
Marketing
09 Iul2019
5 elemente care fac diferenta in strategia de marketing
de Afaceri La Cheie Este tot mai greu sa te faci auzit in mediul foarte zgomotos de business din Romania. Fiecare companie isi ”striga” ofertele si excelenta folosind din ce in ce mai multe canale. Tocmai de aceea sprijinirea strategiei de marketing prin cunoasterea metodelor de livrare relevanta si...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
1170
Marketing
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Afaceri la CHEIE
Aboneaza-te la newsleterul Afaceri la CHEIE si descarci GRATUIT raportul Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim . Primesti informaţii din domeniul afacerilor, date despre reducerile si promotiile oferite de Rentrop & Straton.
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maximAdauga adresa ta de email si vei primi sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale
- → Afaceri la cheie - Castiga 20.000 euro/luna cu propria ta Ferma de Vipere!
- → 2 afaceri la cheie profitabile cu salcie energetica
- → Afaceri la cheie - Firma de organizare evenimente
- → 9 afaceri la cheie profitabile in Romania cu produse naturale si culturi ecologice
- → Afaceri la cheie - toaletarea cateilor si pisicilor
- → Afaceri la cheie - Goji, merisoare, Aronia - trei fructe miraculoase care te pot imbogati!
- → Afaceri la cheie - Castiga independenta financiara cu o Ferma de raci!
- → Afaceri la cheie - Crescatoria ECO de gaini pentru oua si carne
- → Afaceri la cheie - Cum sa deschizi o cafenea
- → Afaceri online. Cum sa-ti faci Magazin Online
Comentarii0 comentarii