Formarea echipelor autonome nu este o idee noua, ci are un istoric ce merge cu 50 de ani in urma. Astfel, s-a pus o baza solida pentru configurarea a ceea ce astazi numim organizatii agile – companii centrate pe echipe autonome, multidisciplinare, formate din 8 pana la 10 persoane, care duc...
→ Citeste mai departe
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
1124
11-Mai-2016
O parte importanta a experientei schimbarilor in afaceri este stabilirea asteptarilor. Acest lucru nu inseamna sa va pierdeti optimismul, ci sa tintiti spre lucruri pe care le puteti obtine.4.75
din 2 voturi
din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
In acest mod, lucrurile negative carepot vini odata cu schimbarea nu va vor coplesi. Regula „asteptati cel mai bun rezultat, dar fiti pregatit pentru cel mai rau” va poate salva.
Iata doua exemple legate de asteptari si rezultate!
Vor fi cateva obstacole pe drum. Nu trebuie sa formati asteptari foarte optimiste cu privire la schimbare.
De cele mai multe ori, aceste procese implica costuri ridicate, eforturi suplimentare si sacrificii. Trebuie sa va asteptati la probleme de comunicare, blocaje si neintelegeri in ciuda eforturilor de a evita aceste lucruri.
Totodata, este imposibil sa anticipati toate problemele dar va puteti gandi la cateva scenarii posibile si la cel mai bun mod in care sa actionati.
Rezultatele pot aparea mai tarziu. Schimbarile pot necesita timp si multa rabdare. Multe persoane se pot simti descurajate atunci cand rezultatele intarzie sa apara.
De aceea, trebuie sa fiti pregatit ca beneficiile vor fi vizibile dupa mai mult timp si sa va inarmati cu mult calm si rabdare.
Daca va simtiti confuz sau depasit de schimbarile care se intampla in jurul dumneavoastra, nu ezitati sa cereti ajutor. Colaboratorii, colegii, alti manageri va pot ajuta sa depasiti aceasta situatie.
Vorbiti cu persoanele din organizatie de care va simtiti mai apropiat. Impartasirea perceptiilor asupra schimbarii si gasirea de solutii impreuna va pot ajuta sa depasiti situatia mai usor.
→ Cum iti ajuti angajatii sa se adapteze la schimbare
→ Cum sa-ti planifici propria afacere si sa-ti construiesti asteptari realiste
Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor
Votati articolul
Nota: 4.75 din 2 voturiArticole conexe
20 Dec2018
Idei de amenajare pentru birouri de manager. Cum arata spatiul unui lider de succes?
de Viorica Ghinea
Birourile de manager transmit multe informatii despre omul care se afla in fata ta. Un posibil client isi poate da seama daca cel cu care comunica este atent la detalii, organizat, deschis, determinat, inteligent si dornic sa obtina lucruri calitative. Modul in care este amenjat spatiul de lucru,...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
909
Management
13 Sep2018
5 reguli pentru a deveni un bun manager
de Afaceri La Cheie In sfarsit ai fost promovat manager. Pentru prima data ai in subordine mai multi angajati care iti raporteaza. Esti incantat sa te faci remarcat si sa-ti duci cariera la nivelul urmator. Dar orice responsabilitate noua vine la pachet cu un set de reguli pe care nu le cunosti.
De fapt, exista...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
1573
Management
15 Ian2018
33 de instrumente vitale pentru un management de succes
de Alina Constantinescu Succesul unei companii depinde de modul in care antreprenorul gestioneaza resursele companiei. Un manager de succes trebuie sa fie o persoana rationala si creativa, sa identifice cele mai bune solutii pentru afacerea sa.
Instrumentele de management trebuie intelese si aplicate corect. Lean, Six...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
1250
Management
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Afaceri la CHEIE
Aboneaza-te la newsleterul Afaceri la CHEIE si descarci GRATUIT raportul Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim . Primesti informaţii din domeniul afacerilor, date despre reducerile si promotiile oferite de Rentrop & Straton.
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maximAdauga adresa ta de email si vei primi sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale
- → Top cele mai profitabile 17 afaceri la cheie in agricultura
- → Shaormerie - afacerea care se hraneste si creste din apetitul clientului!
- → Afaceri la cheie - Goji, merisoare, Aronia - trei fructe miraculoase care te pot imbogati!
- → Afaceri online. Cum sa-ti faci Magazin Online
- → Afaceri la cheie - Descopera comoara din pivnita - ciupercile Pleurotus!
- → Pachet promotional Colectia Idei de Afaceri de Succes
- → 10 afaceri la cheie cu fonduri europene, bazate pe agricultura ecologica
- → 9 afaceri la cheie profitabile in Romania cu produse naturale si culturi ecologice
- → Afaceri la cheie - Stand de sucuri naturale
- → O afacere cu produse cosmetice 100% naturale la tine acasa
Comentarii0 comentarii