Atragerea si pastrarea talentelor din generatia Z pot fi o provocare pentru orice manager, din pricina diferentelor dintre generatii. Pentru ca nevoile si asteptarile generatiei Z sunt distincte, managerii trebuie sa implementeze solutii si strategii noi, in companiile lor. Iata 4 solutii...
→ Citeste mai departe
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
3171
21-Oct-2013
De cate ori ai participat la sedinte despre care stiai ca vor fi plictisitoare si ineficiente? Ineficienta acestor intalniri poate fi remediata simplu, prin reconsiderarea primelor si ultimelor 5 minute.5
din 1 vot
din 1 vot
RATING UTILIZATORI
Incearca aceste 6 sfaturi cu ocazia sedintei urmatoare:
1. Fii tu exemplul cel mai bun.
Daca iti doresti ca echipa ta sa fie energica si implicata, este nevoie sa dai chiar tu dovada de aceste abilitati pe care sa le folosesti inca de cand primesti fiecare membru in sala de sedinta. Fiinta umana are capacitatea de a empatiza.
Daca iti doresti ca angajatii tai sa fie prietenosi, optimisti si motivati, atunci trebuie sa fii si tu prietenos, optimist si motivat. Adopta o maniera de conducere a unei sedinte bazata pe limbaj non-verbal si folosirea unui ton adecvat.
2. Creeaza conexiuni cu fiecare persoana din incapere.
Trebuie sa faci o prioritate din a-ti imbunatati permanent tehnicile de pastrare a contactului vizual, cu scopul de a inlesni o mai buna colaborare.
3. Asigura audienta de importanta sedintei.
Aminteste-le tuturor faptul ca scopul intalnirii nu este de a trece minute, ci de a crea o viziune care sa aduca succesul.
4. Stabileste sarcini individuale.
Inainte ca toata lumea sa se grabeasca spre o alta intalnire, asigura-te ca toata lumea stie ce urmeaza sa faca. Decat sa citesti sarcinile fiecaruia, mai bine le oferi posibilitatea de a spune fiecare care este responsabilitatea sa.
5. Recunoaste succesele.
A recunoaste succesul cuiva reprezinta o parte esentiala in vederea construirii unui grup solid. Este usor sa lucrezi cu deadline-uri si sa iti imaginezi ca dupa indeplinirea obiectivelor toata lumea e fericita si totul terminat, insa se intampla rar asa. Odata ce un obiectiv este indeplinit, altul este pe cale sa ia nastere.
Recunoasterea si laudele ar trebui sa faca parte din agenda ta pentru fiecare intalnire.
6. Incepe si termina in aceeasi nota.
Asa cum ai pregatit inceputul sedintei cu remarci care sa uneasca si mai mult echipa, asa trebuie sa si termini. Gandeste-te ce ai putea sa spui la finalul intalnirii.
In mod ideal, ceea ce spui la final va reflecta gandurile tale de la inceput. Recreeaza pentru final tabloul perfect.
Autor: Catalin Chivu
Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiArticole conexe
27 Nov2023
Magia impachetarii: cum sa-ti uimesti clientii cu ambalaje deosebite pentru cadouri
Detii un magazin si vrei sa faci o impresie placuta clientilor tai prin modul in care impachetezi produsele pe care acestia le comanda spre a fi daruite persoanelor dragi?
Poate ca ti se pare un detaliu minor, dar este foarte important modul de...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
909
Management
13 Apr2023
Regandirea strategiei de business pentru sustenabilitate pe termen lung - 3 puncte cheie
Unul dintre cele mai importante procese de HR, managementul performantei, poate fi punctul de la care porneste regandirea strategiei de business pentru sustenabilitate pe termen lung. Ce este, mai exact, managementul performantei? Este un concept pe baza caruia fiecare companie isi creeaza...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
1067
Management
07 Apr2023
Cum gestionezi marfa, ca detinator al unui E-commerce
Businessurile din sectorul e-commerce fac parte din viitorul pietei de afaceri. Conform unui studiu realizat de worldwebtechno.com, pana in anul 2040, 95% dintre achizitii vor fi realizate online. Daca detii si tu un magazin din sectorul e-commerce, ai putea sa iei cateva masuri eficiente...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
648
Management
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Afaceri la CHEIE
Aboneaza-te la newsleterul Afaceri la CHEIE si descarci GRATUIT raportul Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim . Primesti informaţii din domeniul afacerilor, date despre reducerile si promotiile oferite de Rentrop & Straton.
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maximAdauga adresa ta de email si vei primi sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale
- → Afaceri la cheie - Cultivarea arbustilor fructiferi: catina, coacaze, capsuni
- → Biblia Antreprenorului sau Cum sa devii milionar peste noapte
- → Shaormerie - afacerea care se hraneste si creste din apetitul clientului!
- → Afaceri la cheie - Pasiune si afacere - cultivarea trandafirilor
- → Feng Shui - afacerea care iti aduce bani multi si energii pozitive
- → Franciza - primul pas catre succesul afacerii tale. Fa-l acum!
- → Totul despre accesarea fondurilor UE pentru agricultura si zootehnie
- → Afaceri la cheie - Ferma piscicola in sistem familial
- → 9 afaceri la cheie profitabile in Romania cu produse naturale si culturi ecologice
- → Afaceri la cheie - Cum sa deschizi o cafenea
Comentarii0 comentarii