Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
8234
09-Mar-2012
Miercuri, Agentia Sanitar Veterinara a anunta ca Romania, in calitate de stat membru al Uniunii Europene, a transpus prevederile Directivei Consiliului nr. 91/630/CEE, codificata si inlocuita de Directia Consiliului 120/2008/CEE de stabilire a normelor minime pentru protectia porcilor prin Ordinul ANSVSA nr 202/2006.5
din 1 vot
din 1 vot
RATING UTILIZATORI
Legislatia sanitara veterinara in vigoare are stabilite norme referitoare la nivelul maxim al zgomotului din adaposturile porcinelor, conditiile de iluminat si suprafata minima de cazare pentru fiecare categorie de porcine.
Directia Consiliului nr. 98/58/CE precizeaza ca circulatia de aer, nivelul de pulberi, temperatura, umiditatea relativa a aerului si concentratia gazelor trebuie sa fie mentinute in limitele in care nu devin daunatoare pentru animale. Cu toata acestea, nu se precizeaza care sunt limitele admise, precizeaza institutia, intr-un comunicat remis AGERPRES.
"Intrucat exista dovezi stiintifice care atesta rolul vital al conditiilor de microclimat si al apei la suine, suinele fiind cele mai sensibile la lipsa apei, pierderea unei zecimi din cantitatea apei corpului poate determina moartea animalului, iar modificarea unor parametrii fizico-chimici ai acesteia afecteaza grav animalele, pentru a a veni in sprijinul crescatorilor de porcine, A.N.S.V.S.A. a elaborat si postat, in urma cu 5 ani, pe site-ul institutiei Ghidul crescatorului privind protectia si bunastarea porcinelor." arata ANSVSA
Autor: Matei Antonescu
Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Afaceri la CHEIE

Citeste Raportul Special GRATUIT

Adauga adresa ta de email si vei primi sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale
- → Agricultura ecologica. Cultivarea de legume in sistem ecologic
- → 5 afaceri la cheie cu sanse maxime de reusita te pot scoate usor din criza
- → Vrei sa incepi repede o afacere simpla? Realizeaza accesorii HANDMADE!
- → Afaceri la cheie - Cultivarea ciupercilor Champignon
- → 10 afaceri la cheie cu fonduri europene, bazate pe agricultura ecologica
- → Afaceri la cheie - Cultivarea arbustilor fructiferi: catina, coacaze, capsuni
- → Afaceri de succes in 2016 - firma de catering!
- → 10 cele mai accesibile afaceri care pot fi demarate la ora actuala in Romania!
- → O afacere cu produse cosmetice 100% naturale la tine acasa
- → Afaceri la cheie - Cum sa deschizi o cafenea
Comentarii0 comentarii