De cele mai multe ori, rolul unui manager implica o multitudine de responsabilitati. Pe de o parte, nu e de neglijat necesitatea constanta de a activa in sprijinul echipei si de a le oferi angajatilor suport si indrumare. Pe de alta parte, managerul trebuie sa raspunda in fata...
→ Citeste mai departe
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
1314
29-Iun-2015
Iata trei sfaturi care te vor ajuta sa captezi atentioa auditoriului si sa obtii rezultatul dorit in cadrul unei intalniori de afaceri sau sedinte de lucru.5
din 1 vot
din 1 vot
RATING UTILIZATORI
1. Creeaza conexiuni cu fiecare persoana participanta.
Unii oameni au obiceiul de a incepe o intalnire citind agenda. Toti ceilalti isi tin capetele plecate plictisiti, fara a avea contact vizual si deci fara a fi conectati.
Aceasta este o greseala, intrucat scopul sedintelor fata in fata este acela de a comunica… fata in fata.
Trebuie sa faci o prioritate din a-ti imbunatati permanent tehnicile de pastrare a contactului vizual, cu scopul de a inlesni o mai buna colaborare.
Faptul ca citesti agenda inca de la inceput, nu este cea mai buna solutie. Nu trebuie sa fie un discurs lung, ci doar cateva fraze despre motivul intalnirii si despre ceea ce iti doresti sa solutionezi.
2. Recunoaste succesele.
A recunoaste succesul cuiva reprezinta o parte esentiala in vederea construirii unui grup solid. Este usor sa lucrezi cu deadline-uri si sa iti imaginezi ca dupa indeplinirea obiectivelor toata lumea e fericita si totul terminat, insa se intampla rar asa. Odata ce un obiectiv este indeplinit, altul este pe cale sa ia nastere.
Recunoasterea si laudele ar trebui sa faca parte din agenda ta pentru fiecare intalnire. Oricand va exista cineva care in ziua respectiva si-a indeplinit sarcinile foarte bine. Mentioneaza asta.
Transmitand mesaje precum: „imi place felul in care ai reactionat astazi, Andrei!” sau „iti multumesc foarte mult pentru ideile tale bune de astazi, Florin”, poate fii extrem de benefic, atat pentru persoana careia i te adresezi, cat si pentru coeziunea de grup. Este important sa inchei intalnirea de afaceri sau de lucru intr-o nota pozitiva.
3. Incepe si termina in aceeasi nota.
Gandeste-te ce ai putea sa spui la finalul intalnirii. In mod ideal, ceea ce spui la final va reflecta gandurile tale de la inceput. Recreeaza pentru final tabloul perfect.
Catalin Chivu
Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiArticole conexe
13 Feb2025
Cum sa fii un manager echilibrat - strategii pentru o relatie armonioasa cu echipa
113
Management
26 Sep2024
Self Wash: Cum sa faci diferenta dintre o spalatorie premium si una mediocra?
Alegerea unei spalatorii auto poate parea un proces simplu, insa diferentele subtile dintre o spalatorie premium si una mediocra pot influenta semnificativ atat experienta, cat si rezultatele obtinute. Clientii sunt adesea atrasi de preturi accesibile si locatii convenabile, insa aceste criterii...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
26 Aug2024
7 motive pentru care afacerea ta are nevoie de o reclama led programabila
Captarea atentiei clientilor este esentiala pentru succesul oricarei afaceri. De cele mai multe ori, prima impresie este cea care face diferenta intre a atrage sau a pierde un potential client. In acest context, o reclama LED programabila nu este doar o investitie inteligenta, ci si o...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
29 Apr2024
Ce este un birou inteligent si de ce este o idee buna pentru afacerea ta
de Afaceri La Cheie
Un birou inteligent nu este doar un spatiu fizic, ci reprezinta o adevarata infrastructura care contribuie la un mediu de lucru al viitorului. Acesta pune accent pe tehnologie, in timp ce tine cont de nevoile angajatilor moderni. De aceea, pentru antreprenori, investitia intr-un birou...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
665
Editorial
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Afaceri la CHEIE

Citeste Raportul Special GRATUIT

Adauga adresa ta de email si vei primi sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale
- → 10 cele mai accesibile afaceri care pot fi demarate la ora actuala in Romania!
- → Afaceri la cheie - Stand de sucuri naturale
- → Afaceri la cheie - Cum sa deschizi o cafenea
- → Afaceri online. Cum sa-ti faci Magazin Online
- → Afaceri la cheie - Pasiune si afacere - cultivarea trandafirilor
- → 2 afaceri la cheie profitabile cu salcie energetica
- → Idei de afaceri cu amenajari interioare pentru birouri si locuinte
- → Afaceri la cheie - Crescatoria ECO de gaini pentru oua si carne
- → Top cele mai profitabile 17 afaceri la cheie in agricultura
- → Secretele antreprenorilor care o duc bine pe timp de criza
Comentarii0 comentarii