Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
1031
20-Ian-2016
1. Nou! Serviciu de Comert Exterior si de Promovare a Produselor Romanesti4.75
din 2 voturi
din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
Seful M.A.D.R. a anuntat recent ca noua organigrama ministerului pe care il conduce include si un Serviciu de Comert Exterior si de Promovare a Produselor Romanesti.
„In proiectul noii organigrame a MADR intra si un serviciu de comert exterior si de promovare a produselor romanesti. La un moment dat s-a propus o agentie, dar sunt atat de multe agentii incat m-am saturat de ele.
Acest proiect a pornit de pe veremea cand eu ma aflam in minister. Vestea buna este ca de saptamana aceasta a pornit in circuit dupa semnaturi”, a declarat in acest sens Achim Irimescu.
2. Directia de Comert Exterior si Promovare Produse Agricole din cadrul APIA
APIA, prin Directia Comert Exterior si Promovare Produse Agricole gestioneaza, numai la nivel central trei masuri de sprijin financiar prevazute de Politica Agricola Comuna, cu finantare din fonduri externe nerambursabile (FEGA) si de la bugetul de stat, in conformitate cu prevederile Regulamentului (CE) nr. 1290/2005, cu modificarile si completarile ulterioare si cu dispozitiile Legii nr. 1/2004, cu modificarile si completatarile ulterioare, precum si schimburile comerciale cu produse agricole sub licente de import si de export, astfel:
a) promovarea produselor agricole prin asigurarea implementarii actiunilor de informare si promovare a produselor agricole pe piata interna si pe pietele tarilor terte din programele derulate;
b) promovarea vinurilor, ca masura de sprijin in cadrul Programului National de Sprijin in sectorul vitivinicol;
c) restituiri la exportul produselor agricole catre tari terte (finantate numai din FEGA);
d) acordarea licentelor de import si de export pentru produse agricole in cadrul schimburilor comerciale cu tari terte, conform regulamentelor europene.
Atributiile principale ale DCEPPA sunt cele care rezulta din cuprinderea atributiilor specifice ale compartimentelor sale constitutive.(http://www.apia.org.ro)
Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor
Votati articolul
Nota: 4.75 din 2 voturiAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Afaceri la CHEIE
Aboneaza-te la newsleterul Afaceri la CHEIE si descarci GRATUIT raportul Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim . Primesti informaţii din domeniul afacerilor, date despre reducerile si promotiile oferite de Rentrop & Straton.
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maximAdauga adresa ta de email si vei primi sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale
- → Afaceri la cheie - Cultivarea arbustilor fructiferi: catina, coacaze, capsuni
- → Afaceri la cheie: ferma de vipere - una dintre cele mai tentate afaceri!
- → Idei de afaceri profitabile - ciupercarie
- → Top 27 cele mai profitabile afaceri la cheie
- → Afaceri la cheie - Ferma pentru cresterea melcilor
- → Biblia Antreprenorului sau Cum sa devii milionar peste noapte
- → Afaceri la cheie - Profit de 3.000 de euro pe luna cu o covrigarie
- → Idei de afaceri cu amenajari interioare pentru birouri si locuinte
- → O colectie impresionanta de idei de afaceri!
- → Afaceri la cheie - Pasiune si afacere - cultivarea trandafirilor
Comentarii0 comentarii