Afacerilacheie.NET
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de
2090 24-Iun-2015

5
din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
Inca nu stii cum sa faci economii in firma? Iata 7 modalitati simple care te vor ajuta sa economisesti bani pentru afacerea ta!

1. Cauta cel putin trei oferte pentru orice.
Orice cumperi, trebuie sa cauti mai multe oferte pentru a gasi raportul calitate-pret cel mai bun. Daca ai gasit un pret mai bun la concurentul furnizorului tau, acesta iti va face cel mai bun pret pentru a reusi sa prinda afacerea.

2. Ai grija cui dai marfa.
Daca extinzi creditul, verifica bine istoricul acelui client. Pentru cei care nu au un istoric tocmai credibil, ia in considerare urmatoarele actiuni: strange banii dinainte, trimite transporturi partiale, cere scrisori de creditare, garantii personale si o serie de alte garantii.

3. Programeaza-ti platile.
intreaba-ti furnizorii daca ofera discount-uri pentru plati in avans. Daca nu, este in avantajul tau sa iti platesti facturile (incluzand utilitati, taxe si stocuri) cat mai tarziu posibil, dar fara sa platesti penalitati. Cu cat ai mai mult fondurile sub control, cu atat mai mult vei castiga tu decat acea persoana catre care ai fi facut plata.

4. Cauta firme de curierat ieftine.
Livrarea pe timpul noptii este mult mai ieftina. Oricum, daca esti dispus sa astepti cateva ore, sau chiar o zi in plus, poti ajunge sa economisesti chiar mult.

5. Recicleaza materialele de publicitate.
Incluzand materialele de publicitate in alte mailuri, precum facturi, economisesti banii pe care ii foloseai pentru expediere si alte costuri.

De asemenea, profita de majoritatea oportunitatilor de achzitie trimitand in acelasi timp si in aceleasi colete cupoane, newslettere si alte pliante promotionale.

6. Fii un vecin bun.
Imparte costurile de promovare si publicitate cu alte firme din vecinatate. Alaturati-va si promovati impreuna o campanie sau fa schimb de liste de e-mailing, canale de distributie si furnizori cu firme care vand bunuri si servicii complementare.

7. Angajatii bine platiti sunt si mai eficienti si mai ... ieftini.

Mircea Dragnea


Tags: afacereeconomiieconomisiachizitiecosturiplatibani


Ti-a placut acest articol?

Recomanda-l prietenilor

Votati articolul

7 modalitati simple ca sa faci economii in firma
Rating:
Nota: 5 din 2 voturi

Articole conexe

20 Mai2016

Cum arata si cat munceste un antreprenor la propria afacere. Studii de ultima ora

de Afacerilacheie.net
Conform unui studiu EY Romania, denumit “Barometrul antreprenoriatului romanesc”, aflam date noi despre portretul unui antreprenor si timpul dedicat afacerii sale. Studiul are la baza un chestionar realizat in perioada 28 martie - 20 aprilie 2016. "Daca am creiona profilul...
Citeste mai departe
1649 Management
25 Apr2016

Cum sa-ti dezvolti afacerea pe baza relatiilor personale

de Dragos Craciun
Persoanele care dezvolta relatii puternice cu oamenii din jur au mai multe sanse sa creeze afaceri de succes. Astfel, pentru a va atinge obiectivele personale si profesionale si pentru a va dezvolta afacerile trebuie sa va inconjurati de oamenii potriviti. Spre exemplu, reteaua strategica,...
Citeste mai departe
1596 Management
07 Apr2016

Cum sa economisesti fara sa fii nevoit sa reduci din costurile pentru productie

de Cosmin Enescu
Esti nevoit luna de luna sa faci cheltuieli care iti afecteaza bugetul afacerii? Daca trebuie sa le reduci, examineaza cheltuielile pe care le ai in prezent. Domeniile prezentate in continuare iti ofera cateva posibilitati de economisire. Dar, cum fiecare afacere este unica, poti gasi alte...
Citeste mai departe
1117 Management
09 Mar2016

Factorul cel mai important intr-o afacere - Strategia de resurse umane

de Cosmin Enescu
Strategia de resurse umane este ansamblul structurat al activitatilor de resurse umane prin care o firma urmareste sa-si indeplineasca obiectivele specifice domeniului de afaceri. Ce trebuie sa avem in vedere la stabilirea strategiei de resurse umane? Strategia de resurse umane trebuie sa...
Citeste mai departe
4544 Management

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Afaceri la CHEIE
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Aboneaza-te la newsleterul Afaceri la CHEIE si descarci GRATUIT raportul Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim . Primesti informaţii din domeniul afacerilor, date despre reducerile si promotiile oferite de Rentrop & Straton.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


Comentarii0 comentarii



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim

Adauga adresa ta de email si vei primi sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale

Sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit

Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016