Cum definesti succesul? N-ai griji. Ai tot ce-ti doresti. Ai dobandit totul pe munca ta.
Ai fost destept. I-ai devansat pe altii. N-ai asteptat pana la 80 de ani sa-ti transformi visul in realitate. Esti cineva. Nu altcineva.
La 25 de ani, conduci un Golf 6, ai o casa de 80.000 de...
→ Citeste mai departe
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
8567
31-Dec-2011
2011... Unii suspina cand se gandesc la 2011 si la amalgamul de evenimente care au marcat acest an destul de tumultos pentru antreprenorii romani. Altii se gandesc la 2012 si deja cauta modalitati rapide prin care sa scape de afacerile pe care le mai detin si pe care le vad scufundandu-se in ritmul anului care vine.5
din 1 vot
din 1 vot
RATING UTILIZATORI
2011 nu a fost cel mai bun an pentru antreprenoriat si, in mod real, a scapat care a putut. Si nu s-a intamplat totul aleatoriu, ci ca atunci cand separi mazarea curata de cea stricata. Cu alte cuvinte, au scapat cei care au avut de la bun inceput o conducere inteligenta, o conducere care sa stie cum sa gestioneze finantele companiei/firmei, o conducere care sa stie de unde sa taie, cat si in ce conditii.
Cam pe aceste ne-am axat toti in 2011. De unde taiem? Abandonam angajati? Trebuie, dar pe cine? Ne mutam afacerile la domiciliu? Ne transformam angajatii in asistenti virtuali? Externalizam tot ce se poate si am economisit deja chiria pentru spatiul de birouri. Apoi scoatem o parte din bugetul pentru advertising si trecem mai puternic pe social media, pe Facebook, pe blogging si avantul continua pana cand ne vom reduce cheltuielile la pragul de rezistenta.
2012 nu vine cu vesti prea bune si daca ar fi sa stam sa ascultam de toate previziunile expertilor, economistilor, specialistilor, brokerilor samd, ar insemna sa ne punem toti afacerile la vanzare pe preturi derizorii, poate-poate le cumpara careva cu mai mult curaj decat noi.
Lucrurile nu trebuie sa stea asa in 2012. Trebuie sa continuam strategiile utilizate pana acum si sa incercam sa maximizam investitiile in directiile care s-au dovedit cele mai profitabile in 2010 si in 2011. Nu mai investim bani fara sa verificam o pista, fara sa o evaluam, fara sa o testam temeinic. Investim la sursa.
Per total, 2012 poate sa ne ajute sa ne ridicam afacerile din stadiul in care le-am lasat in 2011. Este doar nevoie de mult curaj, de multa creativitate, de o viziune care sa se potriveasca cu timpurile de criza care ne preseaza.
Un an nou fericit si mult succes in 2012!
Autor: Maria Nicutar
Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiArticole conexe
18 Feb2013
Care este definitia succesului in afaceri? E full options!
de Silviu Marian Banila
6944
Editorial
15 Apr2014
De ce cauta oamenii idei de afaceri?
de Ionut Razvan Serbu
Stiu, cititorule, este tot criza. Puterea de cumparare a scazut. Cu aceiasi bani nu mai iei aceleasi produse.
In marile hipermarketuri au ajuns la cautare si cosurile mici. Oamenii sunt din ce in ce mai atintiti pe lista saptamanala de cumparaturi.
Uneori mai au reflexul de altadata. Sa...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
8018
Editorial
09 Apr2012
Cand realizam ca suntem pregatiti pentru afaceri ...
de Victor Oancea
Afacerile sunt potrivite pentru noi? Suntem gata sa luam taurul de coarne si sa devenim proprii nostri sefi? Suntem gata sa demaram afaceri si sa le conducem catre stadiul in care vor oferi ele profituri si noi nu va mai trebui sa le sustinem din punct de vedere financiar? Detinem abilitatile si...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
8468
Editorial
03 Mar2012
Elementul vital pentru succesul unei afaceri: sprijinul familiei!
de Ilinca Dobrescu Fie ca discutam despre parinti sau despre partenerul/partenera de viata si copiii nostri, sprijinul familiei este vital pentru succesul in afaceri. Nu ar fi nici corect sa intram in afaceri fara sa cerem o parere din partea celor care conteaza pentru noi, din partea celor care ne pot indruma in...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
13124
Editorial
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Afaceri la CHEIE

Citeste Raportul Special GRATUIT

Adauga adresa ta de email si vei primi sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale
- → Revista Idei de Afaceri - peste 500 idei de afaceri profitabile
- → Afaceri la cheie - Firma de organizare evenimente
- → 9 afaceri la cheie profitabile in Romania cu produse naturale si culturi ecologice
- → Afaceri la cheie - Cultivarea arbustilor fructiferi: catina, coacaze, capsuni
- → Totul despre accesarea fondurilor UE pentru agricultura si zootehnie
- → Afaceri la cheie - Stand de sucuri naturale
- → Afaceri la cheie - Ferma pentru cresterea melcilor
- → Afaceri la cheie - Descopera comoara din pivnita - ciupercile Pleurotus!
- → Cresterea viermilor de matase
- → Shaormerie - afacerea care se hraneste si creste din apetitul clientului!
Comentarii0 comentarii