Cum definesti succesul? N-ai griji. Ai tot ce-ti doresti. Ai dobandit totul pe munca ta.
Ai fost destept. I-ai devansat pe altii. N-ai asteptat pana la 80 de ani sa-ti transformi visul in realitate. Esti cineva. Nu altcineva.
La 25 de ani, conduci un Golf 6, ai o casa de 80.000 de...
→ Citeste mai departe
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
17939
03-Mar-2011
4.5
din 2 voturi
din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
Pentru cei care nu sunt tentati de perspectiva de a face bani din blogging, m-am gandit sa fac o lista cu idei de afaceri online care nu necesita inclinatii literare. Nu sunt idei revolutionare, sunt lucruri care se fac deja sub o forma sau alta, dar care ar putea fi mai bine adaptate la nevoile consumatorilor:
1. Afaceri online - Teme de Wordpress
LAVANDA - cea mai profitabila cultura
pe terenuri mici
- planta nepretentioasa
- se vinde excelent
- profit de peste 8.000 de euro/ha!
>> Click AICI <<
Wordpress a ajuns de departe cel mai popular CMS. 55% dintre site-urile din lume sunt bazate pe Wordpress, numarul total fiind de peste 27 milioane de site-uri (site-urile create pe Wordpress.com si cele care folosesc CMS-ul Wordpress).
Numarul total de teme Wordpress este de aproximativ 1300. Cat poate castiga un dezvoltator de teme comerciale? Dezvoltatorii Elegant Themes au peste 40.000 de membri, taxa anuala de membru crescand de la 19$ la 39$, ceea ce le aduce cel putin 500.000 $/an (presupunand ca doar jumatate dintre membri sunt activi).
2. PR online de nisa (pentru domeniul muzical, restaurante, medical, IT, imobiliar)
Un PR de calitate presupune si o foarte buna cunoastere a domeniului de activitate si a jucatorilor din domeniul respectiv. Nu mai este suficient sa ai relatii la cateva cotidiene nationale si posturi TV, ci trebuie sa te pliezi cat mai bine pe nisa (incep sa fac alergie la cuvantul asta) clientului.
3. Afaceri online - Marketing pentru software sau aplicatii mobile
Numarul de aplicatii software creste spectaculos, prin urmare devine tot mai dificil sa razbesti pe piata si sa-ti aduci softul in fata concurentei. Serviciile de marketing pentru software devin tot mai necesare, ajutand dezvoltatorii sa isi pozitionezi produsul, sa stabileasca pretul si sa gaseasca cele mai bune cai de distributie si de promovare.
4. Afaceri online - Integrator de servicii online (sau consultanta de acceptanta)
Pe masura ce industria online creste si se dezvolta, apar tot mai multe servicii: de gazduire, alegere CMS, servicii de email marketing, online marketing, SEO, copywriting, online advertising etc.
Un proprietar de afacere mica, fara cunostinte de specialitate, care vrea sa aiba prezenta online dar nu are timp sa afle ce inseamna fiecare serviciu si ce tip de oferta sa aleaga ar putea apela la un integrator de servicii online, o persoana sau o firma care sa stie de ce ai nevoie, ce serviciu sa alegi, care-ti poate negocia tarifele si alege cea mai rentabila combinatie.
5. Afaceri online - Agent literar online
Se stie deja ca editurile clasice isi retin cea mai parte din incasarile unei carti, autorului revenindu-i intre 8 si 10%. Exista servicii de self-publishing si print on-demand, dar partea cea mai grea nu este publicarea cartii, ci promovarea ei.
Un agent literar online ar sti care este traseul optim pentru o carte, de la editarea materialului brut, la alegerea platformei de publicare, pregatirea pentru print, stabilirea publicului tinta si a campaniei de promovare.
6. Retea sociala de angajari
Este clar pentru toata lumea ca site-urile de anunturi de joburi incep sa piarda teren. Oricine a publicat vreodata un anunt de recrutare stie ce inseamna sa fii nevoit sa parcurgi 500 de CV-uri fara nicio relevanta pentru jobul postat si sa nu poti alege nici macar 5 candidati pe care sa-i chemi la interviu (ca sa nu mai vorbim de cati candidati chiar se prezinta la interviurile programate).
Ca o incercare de a rezolva problema relevantei CV-urilor au aparut site-urile de joburi de nisa, dar si ele incep sa se confrunte cu aceleasi probleme. O posibila rezolvare ar fi o retea sociala pentru angajari, in care un candidat care trimite CV-uri aiurea sau nu se prezinta la interviuri sa primeasca rating negativ si sa nu mai poata trimite alte CV-uri. In felul acesta, candidatii s-ar gandi de 2 ori inainte sa faca spam cu CV-uri pe timpul si banii angajatorilor.
7. Afaceri online - Platforme de vanzari
Intrucat apar din ce in ce mai multe produse si servicii similare, devine din ce in ce mai greu sa le vinzi. Prin urmare, platforme de vanzari bazate pe ideea de comunitate vor castiga tot mai mult teren (recomandari de la cunoscuti, group shopping, cluburi private de shopping online).
*****
Articole despre afaceri online:
-
O afacere inedita - platfoma online de intermediere designeri
-
Noi-idei-de-afaceri-happybox
-
Petreceri unice organizate din cateva clickuri
-
Mici afaceri la domiciliu, afaceri online - meditatii prin webcam
- 3 eventuale dezavantaje ale unei afaceri online
Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor
Votati articolul
Nota: 4.5 din 2 voturiArticole conexe
18 Feb2013
Care este definitia succesului in afaceri? E full options!
de Silviu Marian Banila
6802
Editorial
15 Apr2014
De ce cauta oamenii idei de afaceri?
de Ionut Razvan Serbu
Stiu, cititorule, este tot criza. Puterea de cumparare a scazut. Cu aceiasi bani nu mai iei aceleasi produse.
In marile hipermarketuri au ajuns la cautare si cosurile mici. Oamenii sunt din ce in ce mai atintiti pe lista saptamanala de cumparaturi.
Uneori mai au reflexul de altadata. Sa...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
7878
Editorial
09 Apr2012
Cand realizam ca suntem pregatiti pentru afaceri ...
de Victor Oancea
Afacerile sunt potrivite pentru noi? Suntem gata sa luam taurul de coarne si sa devenim proprii nostri sefi? Suntem gata sa demaram afaceri si sa le conducem catre stadiul in care vor oferi ele profituri si noi nu va mai trebui sa le sustinem din punct de vedere financiar? Detinem abilitatile si...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
8338
Editorial
03 Mar2012
Elementul vital pentru succesul unei afaceri: sprijinul familiei!
de Ilinca Dobrescu Fie ca discutam despre parinti sau despre partenerul/partenera de viata si copiii nostri, sprijinul familiei este vital pentru succesul in afaceri. Nu ar fi nici corect sa intram in afaceri fara sa cerem o parere din partea celor care conteaza pentru noi, din partea celor care ne pot indruma in...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
12987
Editorial
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Afaceri la CHEIE

Citeste Raportul Special GRATUIT

Adauga adresa ta de email si vei primi sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale
- → Cum sa faci bani de acasa? Idei de afaceri profitabile
- → Secretele antreprenorilor care o duc bine pe timp de criza
- → Afaceri la cheie - Goji, merisoare, Aronia - trei fructe miraculoase care te pot imbogati!
- → Pachet promotional Colectia Idei de Afaceri de Succes
- → Afaceri la cheie - Cum sa deschizi o cafenea
- → 5 afaceri la cheie cu sanse maxime de reusita te pot scoate usor din criza
- → Afaceri la cheie - toaletarea cateilor si pisicilor
- → Totul despre accesarea fondurilor UE pentru agricultura si zootehnie
- → Top cele mai profitabile 17 afaceri la cheie in agricultura
- → Agricultura ecologica. Cultivarea de legume in sistem ecologic
Comentarii0 comentarii