Oricare ar fi situatia in care va gasiti, urmati acesti 4 pasi care va maximimizeaza propriile sanse de succes in afaceri si vanzari!
1. Ascultati cu atentie
Intr-adevar, este foarte important sa va ascultati cu atentie interlocutorul pentru a putea pregati terenul propriei...
→ Citeste mai departe
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
6879
08-Aug-2012
Maririle de salariu sunt exceptionale.5
din 2 voturi
din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
Multi experti din mediul de afaceri spun faptul ca exista multe alte modalitati de a motiva un angajat, altele decat cele de natura financiara.
In mod cert, unii experti din mediul business nu au fost in postura de angajat prea mult timp si nu stiu exact cum functioneaza mintea unui om care contribuie in mod consistent la profitabilitatea unei afaceri.
In mod natural, o marire de salariu poate aduce numeroase beneficii angajatilor nostri. Se vor simti mai valorosi, respectati, doriti in cadrul companiei si vor simti ca ii tratam in mod corect.
Cel mai mult vor simti faptul ca nu incercam sa ii platim cu margele pentru munca lor, oferindu-le o cina in oras, o palma prieteneasca pe spate sau un loc de cinste pe panoul cu omul lunii.
Si adevarul este ca oamenii pretuiesc banii pentru ca ii pot folosi asa cum cred ei de cuviinta si ii pot aloca pentru rezolvarea unor probleme urgente.
Cand poate fi ceruta o marire de salariu? In primul rand trebuie sa tinem cont de discutiile pe care le-am avut cu angajatorii inca de la interviul de recrutare. S-au promis anumite termene pentru renegocierea salariului sau pentru acordarea unei mariri de salariu standard si aceste termene au sosit deja?
Calculeaza-ti singur salariul brut/net in 2016! Click aici pentru calculator salariu >>
In al doilea rand, putem sa luam in calcul ideea de a purta o discutie referitoare la o potentiala marire de salariu in momentul in care sarcinile si atributiile noastre sunt mai consistente si planul salarial a ramas nemodificat.
De asemenea, este esential sa tinem cont si de progresul efectuat in ultima perioada. Intotdeauna este excelent sa putem merge la sefii nostri cu anumite rezultate concrete care sa ne sustina cererea unei mariri de salariu,
Nu in ultimul rand, o marire de salariu poate fi ceruta si in momentul in care deja detinem o oferta din partea unui alt angajator. Aceasta este o situatie pe care o putem folosi in avantajul nostru, cu singura conditie ca surplusul de bani sa fie unul pe meritele noastre.
Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor
Votati articolul
Nota: 5 din 2 voturiArticole conexe
01 Iun2016
4 pasi care iti maximimizeaza propriile sanse de succes in afaceri si vanzari
de Dragos Craciun
1632
Management
26 Mai2016
Cat de important este sa te intelegi bine cu persoanele potrivite afacerii pe care o conduci
de Cosmin Enescu
La locul de munca, se intampla frecvent sa lucrati cu persoane ce apartin diferitelor generatii cu diferite stiluri de munca, moduri de a gandi si de a comunica.
De multe ori, in organizatiile romanesti se repeta acelasi scenariu: exista un grup de persoane care castiga simpatia sefilor si...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
1349
Management
24 Mai2016
Ca manager al afacerii, evitati aceste practici abuzive
de Cosmin Enescu
Atunci cand un proiect redirectioneaza angajati de la postul lor obisnuit la proiect, trebuie sa tinem cont de cateva lucruri.
Managerul de proiect trebuie sa discute cu persoanele propuse sa intre in proiect daca sunt dispuse sa renunte la responsabilitatile din prezent, sa efectueze deplasari...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
1605
Management
18 Mai2016
2 sfaturi pentru management intelept in afaceri
de Andreescu Sorin 1. Reduceti activitatile care nu creeaza valoare pentru afacerea dvs.
Pentru ca reducerea costurilor sta la baza succesului strategiei, eliminarea activitatilor care nu aduc valoare este foarte importanta.
De exemplu, puteti reduce tim pii morti ai echipamentelor pentru a creste gradul de...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
1369
Management
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Afaceri la CHEIE
Aboneaza-te la newsleterul Afaceri la CHEIE si descarci GRATUIT raportul Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim . Primesti informaţii din domeniul afacerilor, date despre reducerile si promotiile oferite de Rentrop & Straton.
Comentarii1 comentarii