Orice manager isi doreste angajati motivati si fericiti la locul de munca pentru ca stie ca acest lucru poate face diferenta intr-un mediu de business competitiv. In cazul in care conduci o afacere aflata la inceput de drum, stii cat este de important sa iti recompensezi echipa pentru implicare si...
→ Citeste mai departe
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
8296
21-Feb-2012
Multi dintre angajatori au avut de-a face cu angajati care i-au scos din sarite si cu angajati care inca ii mai streseaza. Este un lucru obisnuit, normal si trebuie tratat cu toata seriozitatea. Angajatii nu pot fi perfecti si nici angajatorii nu se pot lauda cu abilitati si competente ideale. Toti avem hibele noastre, defectele care ne induc auditoriul in stari de tensiune, intr-o masura mai mica sau mai mare.5
din 2 voturi
din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
Iata 4 tipuri de angajati dificili si maniera in care ii tratam pentru rezultate optime:
1. Angajatii mereu in competitie. Exista un tip de angajat care ne scoate din sarite intr-o buna masura. Acesta este cel vesnic aflat intr-o competitie cu ceilalti colegi si acest lucru poate sa duca la destramarea unei echipa, la proiectarea unui mediu de lucru ostil si tensionat. Solutia cea mai buna pentru temperarea acestui tip de angajat sta in plata de bonusuri si comisioane atunci cand intreaga echipa castiga. Evitati bonusurile individuale.
2. Angajatii mereu in intarziere. Multi dintre angajatori au de-a face cu angajati care se inhama la proiecte si termene pe care nu le pot prelua si respecta. Singura solutie sta in supravegherea sa atenta pentru a fi sigur ca intelege faptul ca ceva nu este in regula. Stabiliti-i termene limita esalonate si sanctionati-l la fiecare termen neatins.
Afla cum sa faci bani din propria ta Plantatie de Paulownia
O afacere cu investitii modeste,
aducatoare de castig consistent
Detalii aici>>
O afacere cu investitii modeste,
aducatoare de castig consistent
Detalii aici>>
3. Angajatii care cred ca un salariu mai mic le permite sa stea degeaba toata ziua, pe Facebook sau pe alte platforme de socializare. Multi angajati se simt neindreptatiti prin intermediul salariului. Cu totii putem fi nemultumiti de salarii si in acel punct suntem liberi sa ne abandonam locul actual de munca pentru un altul mai bine remunerat. Explicati-i angajatului in cauza imposibilitatea de a oferi salarii mai mari pentru moment si faptul ca responsabilitatile si sarcinile trebuie, chiar si asa, indeplinite, de el sau de o alta persoana care va accepta salariul cu mai multa inima.
4. Angajatii care cred ca stiu totul deja si elimina regulile ca pe muste. Exista si acest tip de angajat care isi scoate angajatorii din sarite in cel mai adevarat sens al cuvantului. Unele reguli nu trebuie incalcate si acest lucru este vital daca nu doriti haos complet la locul de munca. Mai devreme decat credeti ati putea sa va treziti cu un intreg birou rasculat si la adresa celor mai neinsemnate reguli. Explicati angajatilor care se potrivesc cu aceasta descriere faptul ca este nevoie de ordine si de reguli si, la nevoie, oferiti-le sarcini care sa presupuna munca de creativitate si originalitate. S-ar putea ca la acest capitol sa se potriveasca cel mai bine.
Autor: Ilinca Dobrescu
Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor
Votati articolul
Nota: 5 din 2 voturiArticole conexe
06 Mai2016
Cum iti ajuti angajatii sa se adapteze la schimbare
de Teo Manole
Multi oameni se confrunta cu schimbari in diferite etape ale carierei, din mai multe motive.
Pentru unii, transformarea poate inseamna inovatia tehnologica care le face abilitatile nefolositoare, iar pentru altii poate fi un manager nou care doreste sa schimbe totul in firma.
In...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
1259
Management
21 Dec2015
6 metode ca sa cresti dedicarea si loialitatea angajatilor fata de companie
de Stefan Lungu
Ca sa ai o afacere prospera este nevoie sa ai angajati dedicati si loiali. Cum poti incuraja loialitatea, dedicarea si mandria in activitatea oamenilor din companie?
Iata 6 strategii potrivite care te-ar putea ajuta:
1. Adopta o politica transparenta.
Cateodata, angajatii se tem...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
1268
Management
16 Oct2015
3 sfaturi pentru avea angajati de top si fideli
de Magdalena Popa Vrei sa ai angajati de top si fideli? Urmeaza aceste 3 sfaturi!
1. Da-le libertatea de a-si stabili singuri programul.
Ii faci sa lucreze de la 9 la 17 – traim intr-o lume a tehnologiei. In majoritatea afacerilor, angajatii pot realiza o parte din sarcini aproape de oriunde.
Angajatii...
→ Citeste mai departe
→ Citeste mai departe
1079
Management
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Afaceri la CHEIE

Citeste Raportul Special GRATUIT

Adauga adresa ta de email si vei primi sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale
- → Afaceri la cheie: ferma de vipere - una dintre cele mai tentate afaceri!
- → 10 cele mai accesibile afaceri care pot fi demarate la ora actuala in Romania!
- → Afaceri de succes in 2016 - firma de catering!
- → 5 idei de afaceri de top si un voucher CADOU
- → Afaceri la cheie - Ghid practic pentru confectionarea de lumanari decorative
- → 5 oportunitati directe de a obtine sanatate, frumusete, performante si o viata implinita
- → Afaceri la cheie - Cultivarea arbustilor fructiferi: catina, coacaze, capsuni
- → Agricultura ecologica. Cultivarea de legume in sistem ecologic
- → Shaormerie - afacerea care se hraneste si creste din apetitul clientului!
- → Secretele ingrijirii celor mai deosebite si pretentioase flori de apartament si gradina!
Comentarii0 comentarii