Afacerilacheie.NET
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de
2265 03-Nov-2015

4.38
din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
Ce este acela un hub? Hub-ul este o adresa la care se conecteaza utilizatorii interesati, o comunitate deschisa si colaborativa.

Nu doar mediul virtual ii uneste ci si multe lucruri fizice precum si propriile pasiuni sau hobbyuri.

Asadar, noul model de afacere cu un hub dedicat familiilor, se numeste FabriLabo. A fost lansat in Bucuresti la initiativa a doua antreprenoare, cu ajutorul fondurilor europene.

Ideea de afacere are la baza chiar nevoia lor de a petrece mai mult timp cu familia.

Comertul online: un business de succes

Deschide propriul magazin si
obtine profit in cateva click-uri

Detalii aici>>


FabriLabo - un atelier creativ pentru intreaga familie

FabriLabo se pozitioneaza ca fiind un "atelier creativ pentru intreaga familie" si se adreseaza mai multor categorii de varsta.

1. Copiii pot lucra, in functie de grupa de varsta (4-7, 8-12 ani si peste 12 ani) in cadrul unor "laboratoare pentru largirea orizontului mintii".

Aici vor invata: scriere creativa, vorbirea in public, educatie financiara, programare digitala si modelare 3D. De asemenea, se vor organiza ateliere de indemanare precum: bucatarit tematic, margelit, reciclare cu indemanare, atelierul din copac, actorie.

2. "In acelasi timp, studentii si tinerii antreprenori vor gasi la FabriLabo atat spatiu de lucru cat si acces la echipamente specializate (imprimanta 3D, masina croitorie etc.)", spun Cristina Cojocaru si Ana-Maria Radu-Saracu, fondatoarele hubului.

Afacere demarata cu fonduri europene

"In luna iulie 2015, am sesizat oportunitatea oferita de proiectul IDEAL (POSDRU/176/3.1/S/150731), in cadrul competitiei 'Romania Start-up', al carui obiectiv corspundea ideilor noastre, si anume dezvoltarea competentelor antreprenoriale ale tinerilor prin sprijinirea initiativelor lor antreprenoriale", explica cele doua antreprenoare.

Hub-ul vrea sa atraga circa 200 de membri in acest an si estimeaza venituri de 150.000 de lei.
Sursa: www.startupcafe.ro



Tags: afacereFabriLabohub dedicat familiilorcomputeridee de afacereatelier creativ


Ti-a placut acest articol?

Recomanda-l prietenilor

Votati articolul

Un nou model de afacere! Venituri de 150.000 de lei in primul an: hub-ul dedicat familiilor.
Rating:
Nota: 4.38 din 4 voturi

Articole conexe

04 Nov2016

Ce facilitati au studentii care vor sa isi deschida o afacere

de Alina Constantinescu
Potrivit prevederilor Legii nr.182/ 2016, studentii care vor sa infiinteze o afacere proprie nu vor fi nevoiti sa plateasca taxele pentru operatiunile de inregistrare si autorizare a unei PFA sau a unei II. Acestia vor beneficia de consiliere gratuita din partea reprezentantilor Registrului...
Citeste mai departe
16 Iun2016

Andivele se contureaza ca o buna afacere in Romania

de Afacerilacheie.net
Cultivarea andivelor, cunoscute sub numele de "Cicoarea de Bruxelles", este una dintre cele mai profitabile indeletniciri care se practica astazi in Gheraesti. In anul 1930, cand fabrica de zahar din Roman a avut la carma un cetatean belgian, acesta a adus din tara sa cateva seminte...
Citeste mai departe
24 Mai2016

O afacere inedita - fast food cu paste preparate pe loc

de Teo Manole
Schimbarea stilului de viata al romanilor si lipsa de timp ofera perspective luminoase pentru un fast food cu paste.  Succesul afacerii consta in utilizezarea de ingrediente proaspete si de calitate pentru a obtine cele mai gustoase paste, crearea de meniuri speciale in functie de...
Citeste mai departe
29 Apr2016

Pasiune si afacere cu urechiati uriasi

de Afacerilacheie.net
Alin Podar (27 ani), din Alba Iulia, este pasionat de cresterea iepurilor. De-a lungul timpului a avut mai multe rase de iepuri gigant, iar in ultimii ani s-a specializat pe cresterea Uriasului Gri German. In fiecare an, tanarul lucreaza la imbunatatirea propriilor exemplare si se pregateste sa...
Citeste mai departe

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Afaceri la CHEIE
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Aboneaza-te la newsleterul Afaceri la CHEIE si descarci GRATUIT raportul Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim . Primesti informaţii din domeniul afacerilor, date despre reducerile si promotiile oferite de Rentrop & Straton.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


Comentarii0 comentarii



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim

Adauga adresa ta de email si vei primi sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale

Sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016