Afacerilacheie.NET
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de
8553 12-Aug-2014

4.6
din 5 voturi
RATING UTILIZATORI

Din moda, calatorii si retete culinare, unii blogeri au ajuns sa castige si peste zece mii de euro pe an.

Ca sa ajungi la asemenea performante trebuie insa sa fi un bloger talentat, sa pui multa pasiune in ceea ce faci si sa acorzi timp suficient acestei activitati.
 
Spre exemplu, Alina si Diana sunt doua prietene bune care acum cinci ani au lansat impreuna un blog de fashion. Ele nu au gandit blogul ca pe un business, dar, in timp, au inceput sa apara clientii aducand popularitate si bani. 

Super-planta medicinala care
iti aduce 100.000 de euro la hectar!

SCHISANDRA - planta cu 5 arome
care vindeca o multime de boli

>> Click AICI <<

 
„Blogul a venit in ideea ca aveam Facebook. Era o nebunie cu Facebook-ul cum e acum cu blogurile, iar fanii nostri au vrut sa ne vada pe o alta platforma, sa ne vada tinutele in fiecare zi. Astfel, blogul a inceput ca un blog de streetstyle”, a spus Alina Tanasa, fashion blogger. 
 
Cele doua fete au ajuns aiba zecii de mii de vizualizari unice pe zi din strainatate, dar si aparitii in reviste de moda din Paris. 

Specialistii in comunicare sustin ca succesul bloggerilor se explica prin atentia pe care o dau elementelor din continut, fiind intotdeauna sinceri cu cititorii lor. 
 
„In functie de audienta pe care a strans-o blogul respectiv, in functie de performanta pe care o genereaza in campanii poate castiga de la cateva sute de euro pe luna pana la 1.000 - 2.000 de euro.

Asta inseamna ca se poate castiga chiar si zeci de mii de euro pe an? Da, da! Avem bloggeri care au castigat chiar mai mult de 10.000 de euro pe an”, a spus Ionut Oprea, manager agentie de comunicare dedicata blogurilor. 
 
„Pe langa veniturile pe care ti le poate aduce un blog, iti poate aduce si popularitate, iar in activitatile in care popularitatea este importanta e clar ca si blogul te poate ajuta sa iti cresti veniturile”, a spus Ionut Oprea. 

Sursa: www.digi24.ro

Site-urile informative si de blogging sunt printre micile afaceri online care aduc cei mai multi bani. Un site informativ poate avea continut propriu sau poate prelua informatii externe pe care le poate prelucra.

Un blog este insa constuit
 pe o tema care va pasioneaza, ofera continut valoros si incitant in mod consecvent.

Un blogger interactioneaza permanent cu vizitatorii din blog .

Pentru ca succesul sa fie asigurat, blogul trebuie sa trateze subiecte interesante, noi, sa aiba in permanenta continut actualizat si sa isi creeze o comunitate activa de utilizatori care vor aduce si banii. 

Tags: blogbloggerafacereafaceriafaceri micionlineidei de afaceri mici


Ti-a placut acest articol?

Recomanda-l prietenilor

Votati articolul

Cum devine blogul o afacere si cati bani se fac din bloguri in Romania
Rating:
Nota: 4.6 din 5 voturi

Articole conexe

18 Aug2020

Cele mai bune idei de afaceri in mediul online

de Redactia Afacerilacheie.net
Multi dintre noi cauta in permanenta idei de afaceri pentru a putea deveni independenti din punct de vedere financiar. Asadar, daca te-ai decis sa pornesti pe drumul antreprenoriatului, iata cateva idei de business care te pot ajuta sa obtii profit intr-un timp scurt.   Lansarea...
Citeste mai departe
09 Nov2017

Cum sa incepi o afacere online in 2017

de Alina Constantinescu
Afacerile sunt legate in mod indisolubil de Internet, iar a avea o pagina web proprie este primul lucru pe care trebuie sa-l ai in vedere ca intreprinzator aflat la inceput de drum.   Magazinul online este mult mai rapid de pus in practica decat un magazin fizic traditional. In ziua de astazi...
Citeste mai departe
21 Apr2017

Cum sa alegi tipul de cantar electronic potrivit pentru afacerea ta

de Echipa Afacerilacheie.net
Cantarele electronice, utilizate astazi in mod indispensabil atat in mediul de business, cat si in scopuri personale, si-au facut aparitia inca din antichitate. De-a lungul timpului, acestea au evoluat de la simple balante, precum cele utilizate in cadrul trocului, ajungand pana la cantarele...
Citeste mai departe
09 Mar2017

Afaceri sub 500 de euro: top 10 idei simple si profitabile

de Alina Constantinescu
Cautati idei de afaceri simple si accesibile? In randurile de mai jos va prezentam 10 afaceri simple, cu bani putini, afaceri ideale pentru a lua un start optimist si profitabil. Cele mai multe dintre aceste 10 super-afaceri pot fi desfasurate din confortul apartamentului propriu, deci nu va...
Citeste mai departe

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Afaceri la CHEIE
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Aboneaza-te la newsleterul Afaceri la CHEIE si descarci GRATUIT raportul Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim . Primesti informaţii din domeniul afacerilor, date despre reducerile si promotiile oferite de Rentrop & Straton.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


Comentarii0 comentarii



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim

Adauga adresa ta de email si vei primi sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale

Sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016