Afacerilacheie.NET
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de
9371 17-Iul-2013

5
din 1 vot
RATING UTILIZATORI
Piata serviciilor de curatenie in Bucuresti, si nu numai, este foarte dezvoltata, existand foarte multe firme de profil. Diferenta dintre ele este data de factori precum calitate, pret si profesionalism.
 
Happy Clean din Bucuresti, recunoaste ca are preturile cele mai mici, dar raportul calitate-pret este foarte important pentru afacere. “De aceea oferim cu maximum de seriozitate servicii de calitate la un pret rezonabil.

Nu cerem nimanui sa ne aleaga in defavoarea altor firme de pe piata, dar cei care ne-au ales stiu ca tratam fiecare client cu profesionalism si ne straduim sa ne ridicam la asteptarile sale.”
 
Happy Clean a luat fiinta in 2008, intreprinzatorii fiind doi tineri. Firma este bazata pe servicii de curatenie de la A la Z: profesionale, ecologice, rapide, non-stop, personalizate si la preturi accesibile.

Planul de afacere perfect intocmit
reprezinta argumentul tau in discutiile cu
investitorii, finantatorii sau cumparatorii  

>> Click AICI << 

 
Servicii de curatenie pentru scari de bloc
 
Idei de Afaceri: Pana acum nu am auzit despre servicii de curatenie pentru scari de bloc. Aveti astfel de clienti? Cum se deruleaza acest tip de servicii?

Livia Andoreanu: Acest serviciu este unul relativ nou, dar care incepe sa prinda radacini, incet dar sigur.

Avem cateva contracte cu asociatiile de locatari, prin care prestam servicii de curatenie in scarile de bloc pe baza de abonament. In fapt, serviciul are o multime de avantaje.

Prin contractul cu o firma de curatenie, locatarii „scapa” de femeia de serviciu care vesnic este chemata de catre un locatar sau altul pentru „mici curatenii” in timpul programului si niciodata nu este pe scara de bloc.
 
Administratorul scarii de bloc tine legatura direct cu responsabilul de lucrare Happy Clean, iar noi supraveghem personalul pentru a fi siguri ca isi respecta atributiile si ca nu isi foloseste orele de program pentru a presta mici servicii in interes propriu.

In plus, Happy Clean asigura necesarul de consumabile pentru realizarea curateniei. Abonamentele pot fi personalizate in functie de nevoile si cerintele asociatiei, iar programul de lucru este foarte flexibil.
 
Idei de Afaceri: Ce tipuri de servicii de curatenie sunt cele mai solicitate?

Livia Andoreanu: Aici vorbim de doua categorii de clienti. In cazul institutiilor, cele mai solicitate servicii sunt abonamentele pentru curatenie de intretinere birouri. In cazul persoanelor fizice, cele mai multe solicitari le primim pentru curatenii generale, abonamente pentru curatenie de intretinere si curatarea mochetei sau a covoarelor.
 
In ultima perioada am remarcat o crestere a interesului pentru curatarea si igienizarea saltelelor de pat. Asta probabil pentru ca mare parte din clientii nostri au inteles ca salteaua de pat este locul unde ne petrecem 30% din viata si ca este adapostul ideal pentru microbi si bacterii.
 
Idei de Afaceri: Criza a afectat afacerea Happy Clean? Cum reusiti sa va descurcati?

Livia Andoreanu: Criza a afectat toate domeniile si este resimtita si de Happy Clean. Odata cu micsorarea salariilor si cresterea preturilor, populatia a renuntat la serviciile pe care si le pot face singuri, chiar daca nu la acelasi nivel de calitate si nu intr-un timp atat de scurt.

Happy Clean si-a adaptat preturile la situatia nationala si de aceea am incercat sa cream oferte pe care sa si le permita orice client.

De asemenea, am facut promotii la diferite servicii pentru a veni in intampinarea clientilor care nu si-ar fi permis serviciile respective la pretul intreg.

Reusim sa ne mentinem in aceasta perioada printr-o comunicare deschisa cu clientii nostri si prin faptul ca suntem foarte flexibili din toate punctele de vedere.

Detalii: www.happyclean.ro

Autor: Zenobia Badescu
 

Tags: afacereafaceriidei de afaceriservicii de curateniecuratenieidei afaceriHappy Cleancuratenie ecologicaservicii ecologicecuratarea covoarelorclean


Ti-a placut acest articol?

Recomanda-l prietenilor

Votati articolul

Servicii ecologice de curatenie - o afacere care tine piept crizei
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe

27 Iul2023

Cum sa incepi afacerea ta in consultanta GDPR

Inca de la implementarea GDPR si in Romania, o multime de companii si-au pus problema cum vor pune in practica aceasta directiva si, mai ales, cum vor putea sa tina pasul cu diversele modificari care intervin - pentru ca aici vorbim despre parte legala, care se schimba foarte...
Citeste mai departe
16 Mar2023

Dropshipping: ce inseamna si cum poti incepe o astfel de afacere

Ideea conform careia, pentru a-ti deschide o afacere, este nevoie mai intai sa economisesti nu mai este de actualitate. Afacerile de tip e-commerce si dropshipping ne demonstreaza ca poti porni o afacere rapid, usor si fara sa apelezi la resurse financiare...
Citeste mai departe
28 Oct2022

3 tipuri de investitii pe care sa le faci pentru o afacere profitabila

Fie ca esti un antreprenor la inceput de drum, fie ca ai deja experienta in tainele antreprenoriatului, este important sa cunosti metodele eficiente prin care iti poti dezvolta afacerea. Iti prezentam 3 tipuri de investitii pe care le poti face pentru ca afacerea ta sa devina cat mai...
Citeste mai departe
24 Mar2017

Finantare pentru afaceri prin Programul Start-up Nation. Cand incep inscrierile

de Alina Constantinescu
Secretarul de stat in Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer, a anuntat ca aplicatia pentru depunerea proiectelor prin programul Start-Up Nation va fi deschisa in 2 mai. Potrivit acestuia, aplicatia va fi deschisa pentru o perioada de 30 de zile, timp in care se...
Citeste mai departe

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Afaceri la CHEIE
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Aboneaza-te la newsleterul Afaceri la CHEIE si descarci GRATUIT raportul Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim . Primesti informaţii din domeniul afacerilor, date despre reducerile si promotiile oferite de Rentrop & Straton.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


Comentarii0 comentarii



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim

Adauga adresa ta de email si vei primi sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale

Sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016