Afacerilacheie.NET
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de
12076 23-Apr-2013

3.9
din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
Este o afacere dezvoltata mai ales in Germania dar poate constitui oricand o oportunitate pentru piata romaneasca - garaje si mini-garaje pentru biciclete si motociclete.
 
Aceste mini-garaje va pot proteja pretioasele mijloace de transport de intemperii dar si de hoti. Mini-garajele pentru biciclete se pot amplasa in fata cladirilor, a blocurilor de locuinte, sunt aspectuoase si sigure.

Se pot realiza mai multe modele si un astfel de produs poate intregi gama de oferte a firmelor de constructii, de productie mobilier exterior, de constructii metalice etc.
 
Spre exemplu, cei de la Die Zweiradgarage au creat o multime de modele de mini garaje pentru biciclete si motociclete. Sunt ingenioase, nu ocupa spatiu si rezolva cele doua probleme ale posesorilor de autovehicule pe doua roti: furturile si protectia de intemperii.

  Afacerea anului: Cultura de sofran
 
    Afla secretele cultivarii si utilizarii
    celui mai scump condiment din lume

        >> Click AICI <<


Sunt variante de garaje ce pot adaposti de la doua pana la 6 biciclete in diferite poziții, fie pe laţime, fie pe lungime.
 
De asemenea si Cervotec propune un model de garaj pentru biciclete, sub forma unei cutii de scrisori americane: usa culiseaza, asigurand un spatiu protector pentru biciclete.
 
Cadrul este realizat din aluminiu iar pe laterale pot fi utilizate diferite materiale, in functie de preferintele clientului: plexiglass, tabla sau chiar lemn.
 
Costurile pentru un garaj ce poate gazdui pana la 3 biciclete, pornesc de la 800 de euro si pot depasii 4.000 de euro, pentru garajele care gazduiesc 8 biciclete.

Puteti vedea mai multe modele aici: www.cervotec.de/design/
 
Cum sa-ti constuiesti un bike port
 
Nu este un mini/garaj dar este o structura ce poate adaposti una sau mai mult biciclete.

Instructiunile pentru constuctia acestui bikeport sunt oferite de firma Bosch, deci manopera nu te costa ci doar materialele. Astfel, costurile pentru bikeport se situeaza in jur de 400 euro sau si mai putin daca folosesti alte titpuri de materiale.
 
Te invitam sa vezi modul de lucru si materiale necesare, la acest link: http://www.bosch-do-it.com/ro/ro/me%C5%9Fteri/%C5%9Ftiin%C5%A3%C4%83/instruc%C5%A3iuni-de-proiect/garaj-de-biciclete-bikeport-185152.jsp
 
 Autor: Zenobia Badescu


Ceea ce nimeni nu va spune atunci cand vreti sa demarati o afacere!
Biblia Antreprenorului - Primii pasi in afaceri este ghidul complet de start-up. Va dezvaluie informatii cunoscute doar de intreprinzatorii foarte experimentati!

Ghid practic - Secretele Feng Shui

Tags: idei de afaceriafaceriafacere mini garajemini garaje pentru bicicletegaraj pentru bicicletebikeportmini garaj


Ti-a placut acest articol?

Recomanda-l prietenilor

Votati articolul

Idei de afaceri geniale - garaje pentru biciclete
Rating:
Nota: 3.9 din 5 voturi

Articole conexe

24 Mar2017

Finantare pentru afaceri prin Programul Start-up Nation. Cand incep inscrierile

de Alina Constantinescu
Secretarul de stat in Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer, a anuntat ca aplicatia pentru depunerea proiectelor prin programul Start-Up Nation va fi deschisa in 2 mai. Potrivit acestuia, aplicatia va fi deschisa pentru o perioada de 30 de zile, timp in care se...
Citeste mai departe
05 Dec2016

Avantajele unei afaceri in agricultura ecologica

de Alina Constantinescu
Cultivarea legumelor in sistem ecologic este o afacere extrem de profitabila si puternic sprijinita la nivelul UE. Se dovedeste a fi o afacere cat se poate de viabila, cu mari sanse de succes, avand in vedere clima si solurile fertile din Romania. Problemele hormonale, cancerul sau malformatiile...
Citeste mai departe
12 Oct2016

3 idei de afaceri care sa va inspire in 2016

de Alina Constantinescu
Va prezentam in randurile de mai jos 3 afaceri de succes pornite de oameni simpli care nu au renuntat nici o clipa la visul lor. Cu ambitie si perseverenta, puteti avea si dumneavoastra propria afacere. Daca sunteti tentati sa incepeti o afacere in acest an, iata 3 povesti de succes care sa va...
Citeste mai departe
24 Mar2015

Afaceri in sufragerie! Romania, tara cu cele mai multe afaceri de apartament

de Afacerilacheie.net
Faptul ca Romania este tara cu cele mai multe afaceri de apartament reiese dintr-un studiu al companiei KeysFin. Mai precis, 98% dintre afacerile din sectorul IMM-urilor din Romania sunt microintreprinderi de tip SRL, cu sediul la domiciliul proprietarilor sau la o casuta postala. Cele mai...
Citeste mai departe

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Afaceri la CHEIE
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Aboneaza-te la newsleterul Afaceri la CHEIE si descarci GRATUIT raportul Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim . Primesti informaţii din domeniul afacerilor, date despre reducerile si promotiile oferite de Rentrop & Straton.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


Comentarii0 comentarii



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim

Adauga adresa ta de email si vei primi sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale

Sfaturi, solutii si exemple pentru succesul afacerii tale
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016