Ne gasiti si pe :

Dosare de afaceri

Utile pentru afaceri

Revista Idei de Afaceri

Newsletter


Da, doresc să descarc GRATUIT cadoul “Finantarea unei afaceri” si să primesc informaţii din domeniul afacerilor, date despre reducerile si promotiile oferite de Rentrop & Straton

Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


Afacerilacheie.NET » Afaceri la cheie » Afaceri la cheie - Cultivarea arbustilor fructiferi: catina, coacaze, capsuni

Afaceri la cheie - Cultivarea arbustilor fructiferi: catina, coacaze, capsuni


Afaceri la cheie
Tags: idei de afaceri, arbusti fructiferi, cultivarea arbustilor fructiferi, catina, catina alba, coacaze, mure, capsuni, fructe, zmeura, afin, agris, arbusti fructiferi, afaceri profitabile, afaceri, afacere, afaceri la cheie, fructe de padure, cultivarea

Echilibrul tau alcalin:
Singurul lucru important ce il poti face pentru tine

Vindecate, Slabeste, Nu te mai imbolnavii
>> Click AICI <<


 


Afaceri profitabile cu savuroase fructe de padure: capsuni, catina, coacaze!     

Iti oferim afaceri profitabile cu 11 specii de arbusti fructiferi: catina si catina alba, capsuni, coacaze, zmeura, afine, mure, agris, smochine, soc, coarne, trandafir de dulceata.


Cultivarea de arbusti fructiferi este una dintre putinele afaceri care au ramas inca practic neexploatate in Romania. Cererea este cat se poate de mare, mai ales in mediul urban, iar concurenta practic nu exista!

Usor de cultivat, fructele de padure continua sa fie o delicatesa si unele dintre acestea sunt considerate adevarate panacee. De fapt, aici este intreaga oportunitate a acestei afaceri.7 argumente in favoarea unei afaceri cu catina, capsuni, coacaze

1. Sunt fructe care se obtin rapid, fara bataie de cap. Catina, catina alba, capsuni, coacaze, mure sunt fructe cautate pe piata, usor de distribuit la un pret avantajos.

2. Investitia intiala este nesemnificativa: Desigur depinde de cat teren dispuneti, de ce tip de arbusti doriti sa cultivati si de la ce nivel doriti sa demarati afacerea. Dar, spre exemplu, daca doriti sa porniti afacerea ca o activitate de weekend, cu 150 de euro va puteti asigura o cultura de 450 de arbusti fructiferi.

3. Este o activitate simpla si placuta.

4. Este profitabila. Fructele de padure - catina, catina alba, capsuni, coacaze - sunt foarte cautate si se vand destul de scump.

5. Concurenta nu exista. Catina, catina alba, zmeura, capsuni sau coacaze proaspete sa gasesc cu greu in piete si supermarket-uri si de cele mai multe ori pretul lor este foarte mare din cauza importului din alte tari.

6. Beneficiati de toate informatiile necesare demararii si dezvoltarii acestei idei de afaceri.

7. Obtineti rapid si la un pret avantajos toate informatiile necesare acestei afaceri.


Cine sunt clientii dvs?

- Consumatori directi (care vin in piete)

- Engrosistil locali sau vanzatori de fructe cu amanuntul

- Cofetarii-patiserii

- Supermarket-uri

- Restaurante din zona dvs.

- Prin colaborari cu producatorii de iaurturi, sucuri de fructe, dulceturi, siropuri

- Catre producatorii de produse cosmetice naturale sau de tip plafar.


Profitul unei afaceri cu catina, capsuni, coacaze

Profitul apare inca din primul an. Puteti vinde fructele tot timpul anului. Din mai pana in octombrie fructe proaspete iar in perioada de iarna preparate sau semipreparate. Ganditi-va numai la preturile acestor fructe in supermarket-uri si chiar pe piata. 2.5 euro/kg de zmeura sau afine*; 1 euro/kg de capsuni, 1 kg de catina.

Pentru 1 Kg de coacaz negru obtineti 1.5 euroiar de pe un hectar puteti recolta 4-5 tone de coacaze.

Sa presupunem, pentru primul an, o productie de doar 4 tone de fructe la hectar x 2/Kg de fruct (pret mediu) = 8000 pe hectar cultivat. Scadeti investitia initiala de 150 de euro si ramaneti cu un profit de 7850 de euro. Muncind doar in week-end.


*Preturile sunt pentru fructele proaspete, neprelucrate. Sucurile sau dulceturile le puteti vinde mult mai scump.

O afacere finantata prin fonduri structurale

Puteti infiinta o plantatie de arbusti fructiferi cu bani de la UE.

Fondurile reprezenta cofinantarea publica, la care trebuie sa se adauge contributia privata.

Solicitanti: persoane fizice autorizate PFA; asociatii familiale autorizate AF; societati comerciale; Cooperative agricole; Grupuri de producatori.

Cheltuieli eligibile (vizate de aceasta afacere):

- achizitionarea sau achizitionarea in leasing de tractoare noi, combine de recoltat, masini, utilaje, instalatii, echipamente si accesorii, echipamente si software
specializate, identificate ca necesare prin studiul de fezabilitate sau memoriul justificativ;

- infiintarea plantatiilor de pomi, arbusti fructiferi si capsuni;

Sursa: Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit

Cum sa valorificati totul de la catina, catina alba, capsuni (arbusti fructiferi)

Ganditi-va la tufele de catina, coacaze, zmeura sau mure de pe marginea drumurilor de munte culese si comercializate la un pret 3 - 4 lei/paharel.

Cati bani ati putea obtine daca ati cultiva doar zmeura si mure in propria curte� Iar daca mai plantati 2-3 arbusti de catina, 5-6 afini si cateva capsuni profitul este garantat.

In plus, puteti valorifica fructele in diferite forme: proaspete, gemuri, compoturi, dulceturi, sucuri naturale sau chiar vinuri.

Idei de afaceri concrete cu catina, catina alba, capsuni, coacaze

Fructele de padure sunt foarte cautate si aproape lipsesc cu desavarsire de pe piata.

In conditiile climaterice din Romania se pot planta fara probleme 11 specii de arbusti fructiferi: capsun, zmeur, mur, coacaz, agris, afin, smochin, catina, catina alba, soc, corn, trandafir de dulceata. Aceste specii cresc spontan si au o productie mare de fructe. Sunt usor de cultivat, ca o profitabila activitate de weekend.

Buget initial

Depinde de cat teren dispuneti. Cu cat aveti mai mult teren, cu atat mai multi arbusti puteti planta. Depinde, apoi de specia sau speciile de arbusti pentru care optati, pentru ca preturile acestora difera.

De exemplu, cu 150 de euro puteti planta 350 de capsuni, 50 de zmeuri si 50 de arbusti de coacaz (negru sau rosu) sau 50 de muri fara spini. Practic, cu 150 de euro va asigurati o cultura de 450 de arbusti fructiferi.

11 arbusti - 11 avantaje ale acestei afaceri

1. Investitia initiala a acestei afaceri este nesemnificativa.

2. Este o activitate simpla si placuta.

3. Afacerea cu arbusti (capsuni, coacaze, catina, catina alba etc.) este profitabila. Fructele "de padure" sunt foarte cautate si se vand destul de bine.

4. Desfasurarea n u necesita mult timp. Weekendurile sunt suficiente.

5. Concurenta practic 0! Fructele proaspete (capsuni, coacaze, catina, catina alba etc.) sa gasesc cu greu in piete si supermarketuri. Iar atunci cand se gasesc nu sunt de cea mai buna calitate.

6. Arbustii fructiferi (capsuni, catina, catina alba etc.) se adapteaza foarte bine la conditiile climaterice din Romania iar plantarea lor nu presupune metode speciale.

7. Profitul apare inca din primul an si se mareste pe masura ce productia de fructe creste.

8. Puteti vinde fructele tot timpul anului. Din mai pana in octombrie fructe proaspete iar in perioada de iarna sub forma de preparate sau semipreparate.

9. Cererea de fructe "de padure" (capsuni, zmeura, catina, catina alba etc.) este foarte mare. Mai ales in mediul urban.

10. Catina, catina alba, capsuni, coacaze sunt fructe foarte cautate in afara. Producatorii din Romania exporta deja fructe de padure catre: Olanda, Franta, Belgia, Germania, Austria, Spania, Italia.

11. Le puteti valorifica in diferite forme: proaspete, gemuri, compoturi, dulceturi, sucuri naturale. Puteti valorifica si pui de arbusti. De la o planta-mama de zmeur puteti lua 30-50 de pui.

Profit initial

Ganditi-va numai la preturile acestor fructe din supermarketuri si chiar de pe piata. 4 euro/kg de zmeura sau afine; 1 euro/kg de capsuni, 1 euro/kg de catina. Pentru 1 kg de coacaz negru obtineti 1,5 euro, iar de pe un hectar puteti recolta 4-5 tone de coacaze.

Aceste preturi sunt pentru fructele proaspete, neprelucrate. Sucurile sau dulceturile le puteti vinde mult mai scump.

Sa presupunem, pentru primul an, o productie de doar 4 tone de fructe la hectar x 1 euro/kg de fruct (pret mediu) = 4.000 euro/hectar cultivat. Scadeti investitia initiala de 150 de euro si ramaneti cu un profit de 3.850 euro. Muncind doar in weekend.

Afaceri profitabile cu 11 specii de arbusti fructiferi ( catina, catina alba, capsuni, coacaze, zmeura, afine etc.)

Arbustii fructiferi se cultiva foarte usor. De ce ar trebui sa-i plantati si sa nu-i lasati sa creasca spontan? Motivul este foarte simplu: pentru ca prin cultura controlati si mariti productia de fructe.

Cum se cultiva arbustii fructiferi?
Care sunt cele mai avantajoase specii in functie de zona crestere?
Cate fructe puteti obtine de la un arbust?
Cum sa valorificati avantajos productia obtinuta?
Aflati raspunsurile la toate aceste intrebari in lucrarea Cultivarea arbustilor fructiferi.

Fiecare specie de arbust este prezentata separat, cu toate informatiile si indicatiile pentru cultivarea si recoltarea unor fructe de calitate. Ce informatii va ofera lucrarea Cultivarea arbustilor fructiferi !


Deci, sa recapitulam, aveti:

- o afacere cu profit garantat;
- un ghid ce cuprinde toate informatiile necesare demararii acestei afaceri;
- lucrarea cuprinde nu 1 sau 2, ci 11 specii de arbusti fructiferi. Pentru ca dvs. sa le alegeti pe cele mai potrivite;
- este o lucrare realizata de o echipa de specialisti in pomicultura;
- usor de inteles si de utilizat. Tot ce trebuie sa stiti despre pornirea si conducerea unei afaceri este organizat intr-un material cu o structura dinamica si un limbaj clar si la obiect.

"Vrem sa plantam in gradina: coacaze, zmeura catina, mure si afine. E o afacere de durata si nu vrem sa ne aruncam cu capul inainte. Lucrarea dvs. e foarte buna. Pentru incepatori, da raspunsuri la toate intrebarile. Apreciez initiativa de a pune in asa fel lucrurile, chiar ca un ghid. In ziua de astazi informatiile sunt valoarea lor in aur. " (Ardelean Gheorghe, mic intreprinzator)

Cultivarea de arbusti fructiferi va mai asigura:

1. Adrese ale furnizorilor si clientilor. Asigurati-va colaborarea cu firme de incredere! Este vorba despre furnizori de puieti pentru arbusti fructiferi sau echipamente necesare acestei afaceri.

2. Cadoul electronic - Cum sa-ti gasesti cei mai buni furnizori.

Va reamintesc ca aceasta lucrare nu o veti gasi in librarii. Singura posibilitate de a intra in posesia unei lucrari Cultivarea de arbusti fructiferi este prin comanda directa click aici !

Beneficiati acum de aceasta oportunitate de afaceri cu piata de desfacere asigurata. Comandati acum!

Foarte multi renunta sa-si porneasca o afacere pe cont propriu de teama greutatilor inceputului. Nu este cazul dvs.! Pentru ca dvs. stiti exact ce aveti de facut in primele zile.

Comandand acum lucrarea Cultivarea de arbusti fructiferi primiti un cadou in format electronic, deosebit de util pentru activitatea dvs., cu titlul:  Cum sa-ti alegi cei mai buni furnizori.


Idei de Afaceri - Cultivarea arbustilor fructiferi
 

Autor(i): dr. Dorin Hoza, ing. Marian Velcea
Editura: Rentrop & Straton
Format: CD
Anul aparitiei: 2009
ISBN: (10) 978-973-722-165-0
TVA: 9%
 Tags: idei de afaceri, arbusti fructiferi, cultivarea arbustilor fructiferi, catina, catina alba, coacaze, mure, capsuni, fructe, zmeura, afin, agris, arbusti fructiferi, afaceri profitabile, afaceri, afacere, afaceri la cheie, fructe de padure, cultivareaInhalatorul cu sare de Himalaya

Remediul natural pentru astm, bronsite, alergii,
dificultati respiratorii, probleme cu sinusurile!

>> Detalii AICI <<


 

Club IdeiDeAfaceri - Intrebarea zilei

Vrei sa-ti deschizi o afacere si ai intrebari? Iti raspunde un specialist!
Ferma de porci mistreti

Intrebare: Buna ziua !
Va rog sa imi oferiti ce informatii aveti pentru infiintarea unei ferme de porci mistreti.Conditii igenico-sanitare, avize si daca se pot accesa fonduri europene pentru infiintarea unei astfel de ferme ?
Va multumesc !
Madi Dragoianu

Raspuns:  [citeste tot raspunsul aici]

Da, doresc să descarc GRATUIT cadoul cadoul "Finantarea unei afaceri" si să primesc informatii din domeniul afacerilor, date despre reducerile si promotiile oferite de Rentrop & Straton

Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare

Aboneaza-te acum GRATUIT la newsletterul Afacerilacheie.net si vei primi cele mai noi si utile informatii din domeniul afacerilor, stiri, articole de specialitate, secrete ale afacerilor de succes!


Afaceri la cheie» 10 cele mai accesibile afaceri care pot fi demarate la ora actuala in Romania!
    Afaceri la cheie 10 cele mai accesibile afaceri care pot fi demarate la ora actuala in Romania!

Cauti o afacere accesibila care sa se adapteze bugetului si dorintelor tale? Iti oferim o selectie de 10 afaceri super-accesibile. Avantajul acestor 10 afaceri? Necesita o investitie initiala de doar cateva sute de euro! Ganditi-va ca, de obicei, functionarea unei afaceri presupune spatii de productie, birouri, angajati, utilaje, masini de serviciu si fonduri consistente pentru a sustine activitatea in primele luni. Nu este cazul aici! Va trebuie un spatiu special pentru a desfasura aceste 10 afaceri? NU! Va trebuie angajati? NU! Va trebuie un credit financiar pentru start? NU! Va trebuie... » mai mult despre 10 cele mai accesibile afaceri care pot fi demarate la ora actuala in romania!
Tags: afaceri, afaceri accesibile, afaceri mici, afacere, idei de afaceri» Afaceri de succes in 2014 - firma de catering!
    Afaceri la cheie Afaceri de succes in 2014 - firma de catering!

Catering-ul este business-ul care ofera servicii alimentare catre o locatie, precum o firma, un hotel, o gradinita, un spital, o persoana fizica etc. Serviciul de catering este furnizat la evenimente corporate, activitati team-building, banchete, conventii, conferinte, nunti, aniversari, lansari de produse, targuri etc. Cifrele arata ca cererile pentru masa de Craciun, spre exemplu, din 2013, au fost de trei ori mai multe fata de 2012 si de sase ori peste cele din 2011. Cand discutam despre un “furnizor de catering”, ne referim la un organizator care serveste mancarea, cu tot tacamul – chelneri, mese, bufet... » mai mult despre afaceri de succes in 2014 - firma de catering!
Tags: catering, firma de catering, afaceri, afacere, afaceri la cheie, servicii de catering, furnizori catering» Top 27 cele mai profitabile afaceri la cheie
    Afaceri la cheie Top 27 cele mai profitabile afaceri la cheie

Cu investitii de cateva mii de euro, afacerile la cheie va pot aduce, in doar cativa ani, cifre de afaceri de zeci de mii de euro. Vorbim despre afaceri la cheie profitabile, aplicate deja in Romania. Alegeti din 31 afaceri la cheie de succes pe cea care vi se potriveste! Garantia o reprezinta reusita unor intreprinzatori care au pornit de la aceste afaceri la cheie. Va puteti include si familia in afaceri, nu trebuie decat sa aplicati informatiile din afaceri la cheie si veti deveni un intreprinzator adevarat. Sunt afaceri la cheie care va garanteaza succesul! Iata un top 31 afaceri la cheie, structurat pe domenii de... » mai mult despre top 27 cele mai profitabile afaceri la cheie
Tags: afacere, afaceri la cheie, afaceri, afaceri profitabile, agricultura,» Cum sa faci bani de acasa? Idei de afaceri profitabile
    Afaceri la cheie Cum sa faci bani de acasa? Idei de afaceri profitabile

Randurile somerilor se ingroasa, preturile cresc, la fel si nevoile noastre. Cum sa le mai faci fata? Raspunsul este: sa faci bani de acasa! ‘Faptul ca eram in somaj a constituit exact suportul de care aveam nevoie pentru a ma decide sa incep o afacere la domiciliu’, spune Vasile Medea. ‘Oricum trebuia sa fac bani. Nu poti supravietui fara ei. Iar cand mai ai in intretinere un copil si trebuie sa te descurci doar cu salariul sotiei, care nu e cine stie ce, ala nu se poate numi trai. Asa ca eram hotarat sa incep de undeva. Nu ma deranja faptul ca trebuia sa stau acasa. Dimpotriva. Sunt o multime de... » mai mult despre cum sa faci bani de acasa? idei de afaceri profitabile
Tags: afaceri acasa, afacere acasa, afaceri la domiciliu, afaceri domiciliu, bani acasa, afacere, idei de afaceri profitabile, afaceri acasa, idei de afaceri» Afaceri la cheie - Firma de organizare evenimente
    Afaceri la cheie Afaceri la cheie - Firma de organizare evenimente

Am fost pusi, de multe ori, in situatia de a “sterge cu buretele” amintirea unui eveniment ratat, deoarece am avut incredere in oamenii nepotriviti la momentul nepotrivit. Ei bine, multi antreprenori si-au dezvoltat business-ul in urma unor frustrari, ceea ce nu-i deloc rau. Ce va propunem noi? Afacerea anului, firma de organizare evenimente. Astfel, iti vei rotunji frumos veniturile si mai ales, ii vei ajuta pe ceilalti sa ramana cu amintiri de neuitat, in sensul cel mai bun al cuvantului. Fie ca vorbim despre o nunta, un botez, o aniversare, toate aceste evenimente fericite trebuie sa iasa “brici”, mai ales ca... » mai mult despre afaceri la cheie - firma de organizare evenimente
Tags: organizare evenimente, organizator de evenimente, afaceri la cheie, afaceri, afacere, planning, organizare traininguri» Totul despre accesarea fondurilor UE pentru agricultura si zootehnie
    Afaceri la cheie Totul despre accesarea fondurilor UE pentru agricultura si zootehnie

Totul despre accesarea fondurilor UE pentru agricultura si zootehnie Vrei sa stii cum sa obtii fonduri europene nerambursabile de zeci sau sute de mii de euro pentru afacerea ta in agricultura? Acum exista o solutie care iti garanteaza accesul la aceste fonduri! Fara pile si fara bani cheltuiti in mod inutil pe firme de consultanta! Cum poti sa iti realizezi singur un dosar de finantare impecabil. Rapid, eficient si mai ales ieftin! Solutia cea mai simpla o reprezinta cel mai nou produs al Grupului romano-german de informatii specializate Rentrop & Straton - CD-ul Totul despre accesarea fondurilor UE pentru agricultura si... » mai mult despre totul despre accesarea fondurilor ue pentru agricultura si zootehnie
Tags: fonduri europene, fonduri nerambursabile, fonduri, fonduri agricultura, fonduri zootehnie, agricultura, afacere, afaceri, finantare, dosar finantare, accesare fonduri» Afaceri la cheie - OFERTA SPECIALA pentru fermieri si producatori agricoli
    Afaceri la cheie Afaceri la cheie - OFERTA SPECIALA pentru fermieri si producatori agricoli

Afacerile agricole mai mici sau mai mari au succes pentru ca, fie criza cat de rea, orice roman, si nu numai, are nevoie de produse de origine agricola si alimentara. Este un domeniu surprinzator, care ofera reale oportunitati nu doar celor din mediul rural, ci si orasenilor. Resurse avem, dorim sa muncim si daca mai avem si sprijinul statului este imposibil sa nu razbim. Si il avem! Sa ne grabim - este ultimul an in care putem accesa fonduri europene din exercitiul financiar 2007-2013! Pentru unele produse romanesti strainii se bat. De ce sa nu le oferim? Spre exemplu, legumele romanesti sunt mult mai gustoase decat cele... » mai mult despre afaceri la cheie - oferta speciala pentru fermieri si producatori agricoli
Tags: afaceri la cheie, afaceri, afacere, oferta speciala, agricultura, agricol, fonduri europene, afaceri profitabile» Feng Shui - afacerea care iti aduce bani multi si energii pozitive
    Afaceri la cheie Feng Shui - afacerea care iti aduce bani multi si energii pozitive

Ce este Feng Shui? Feng Shui este o combinatie magica si pretioasa intre arta si stiinta. Prin Feng shui studiem spatiul, mediul, oamenii si timpul precum si modul in care energiile interactioneaza cu fiecare in parte. Feng shui ajuta la realizarea unor frumoase aspiratii pe care fiecare le are, sporind sansele de a avansa si a avea succes pe toate planurile vietii: cariera, fizic, emotional, mental si spiritual. Feng shui este o practica a intelegerii si valorificarii fortelor energetice pentru a beneficia de sanatate, prosperitate, succes si relatii armonioase. Feng shui studiaza atent modul in care forta vietii tale... » mai mult despre feng shui - afacerea care iti aduce bani multi si energii pozitive
Tags: feng shui, afaceri, afacere, afaeri profitabile, consultant fend shui» 10 afaceri la cheie cu fonduri europene, bazate pe agricultura ecologica
    Afaceri la cheie 10 afaceri la cheie cu fonduri europene, bazate pe agricultura ecologica

Afacerile ecologice au luat amploare si in Romania, pe de o parte datorita cerintei interne si externe pentru produsele bio iar pe de alta parte datorita incurajarii cu finantare a acestor afaceri. Micii fermieri s-au inscris in programul de reconversie catre agricultura ecologica si datorita subvenţiilor alocate pe acest segment, de circa 3 milioane de euro in 2011 si de 4,5 milioane euro in 2012. Nu uitati! In februarie 2013, Romania a fost desemnata "Tara Anului" la BioFach, targul mondial de comert cu produse ecologice. Aceasta spune multe. Agricultura ecologica este considerata ca singura alternativa pentru... » mai mult despre 10 afaceri la cheie cu fonduri europene, bazate pe agricultura ecologica
Tags: afaceri la cheie, afaceri, agricultura ecologica, agricultura, fonduri europene, afaceri cu fonduri europene» Afaceri la cheie 2014 - Crescatoria ECO de gaini pentru oua si carne
    Afaceri la cheie Afaceri la cheie 2014 - Crescatoria ECO de gaini pentru oua si carne

Crescatoria ECO de gaini pentru oua si carne Iata de unde vin profiturile in 2014! Care sunt ideile de afaceri care vor functiona si in 2014, peste doi ani si peste 20 de ani? Expertii ne spun sa valorificam acele idei care se concentreaza pe NEVOI si DORINTE. Pe timp de criza tot suntem dispusi sa alocam resurse financiare mari pentru a cumpara hrana de calitate: carne, oua, lactate, legume si fructe sanatoase. Din aceasta nevoie se naste si o oportunitate uriasa de afacere: ferma avicola ecologica pentru carne si oua! In mod real, discutam despre o afacere de viitor garantat si cu numeroase oportunitati de dezvoltare.... » mai mult despre afaceri la cheie 2014 - crescatoria eco de gaini pentru oua si carne
Tags: crescatorie gaini, crescatorie ecologica, cresterea ecologica a gainilor, oua ecologice, afaceri, afaceri la cheie, afacere la cheiePagina: 1 2 3 4 5 6 »
 
 
0 0
Afla totul despre
Finantarea unei Afaceri
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

Da, vreau sa primesc informatii despre produsele si serviciile oferite de Rentrop & Straton